Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTekrarlayan Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cigdempolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan Ateş
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2013 Saat 10:33
Hocam,

Oğlum 15,5 aylık oldu. 82cm, 10 kg ve baş çevresi 46,5cm. 6. ayından beri 7 kere boğaz enfeksiyonuna bağlı yüksek ateşli hastalık, 3 kere de ateşsiz grip geçirdi. 1-6 ay arasında 3 damla Devit3, 6. aydan sonra 1 yaşına kadar 10 damla ACD3 içti. Sizi tanıdığım 7. aydan beri de Flor içiyor. 1. yaş gününden bir hafta sonra da 1 devit ampul içirdim.

Hastalıklarımızda ateş hep çok yüksek seyretti. Çok gerekmedikçe ilaç bile vermedim. Bir kere havale geçirdi. Hastanede yapılan dışında hiç antibiyotik kullanmadık. İştahı az, özellikle hasta olduğunda hiç bir şey yediremiyorum. Vitamin vermiyorum. Her gün sütlü gıda, etli gıda, meyve ve tahıl(biraz makarna veya pilav) veriyorum. Bazen yiyor bazen yemiyor. Ekmek çok istiyor, tok tutar da diğerlerini yemez diye çok az veriyorum.

Bunları anlatmamın sebebi, ben sizin yardımlarınızla hep doğru yola ilerlediğimi düşünüyorum. Ancak ayda 1 bazen 2 kere tekrarlayan ateş beni eşimin, tüm akrabaların ve tanıdıkların karşısında savunmasız bırakıyor. Herkes beni suçluyor. Benim yapabileceğim bir şey var mı gerçekten? Eksik yaptığım bir şey mi var?
Cigdem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.