Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine Tuvalet Eğitimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYine Tuvalet Eğitimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: Yine Tuvalet Eğitimi
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2009 Saat 21:04
Bizim oğlumuz 3 yaş 3 aylık daha önce bu konuyla ilgili önerilerinizi almıştım aynen uyyorum ama başarılı olamıyoruz kakasını bez dışında bir yere ne denediysek yaptıramadık.sadece çişi olsada bazen kakam var diye bez istiyor.Gündüz uykusunda bez sarmıyorum altına nadiren kaçırıyor gece uykusunda çişe kaldırdığımda asla çişini yapmıyor uykusu bölündüğü için ağlamaya başlıyor.Anlayacağınız sarsammı sarmasammı çişe tutsammı tutmasammı karmaşası içinde buluyorum kendimi daha neler yapabilirim diye tekrar danışmak istedim.Saygılarımla.....
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 00:05
kakasını ne kadar süre yapmadan beklediği önemli.geceleri de uykusundan uyanmak çok zor. çok huzursuz edici ve zor bir dönem, ancak yine de kaldırmaya çalşın. bir süre sonra geceleri gitmesi gerekmeyecek. kabızlığa varan oranlarda kakasını yapmıyorsa ruhsal olarak hazır değil demektir, bezleyin ve bir süre deneme yapmayın
özlem
Yukarı Dön
vettuba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 15:43
benim 22 aylık oğlum var 1 haftadır tuvalet eğitimine başladık. başlangıçta çişi birkaç kez lagzımlığa yapttı. bende bu eğitimin erken olduğunu düşünerek pes ettin .bıraktım. fakat şimdi de bezi var ken çişi veya kaksını söylüyor fakat çıkarınc lağzımlığa yada başka yere yapmıyor. bulunduğu yere yaıpyor. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Yukarı Dön
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2009 Saat 21:24
Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.Kakası inanın hiç belli olmuyor bazen uzun süren kabızlık bazen günde 2-3 kere normal kaka.Anlamadığım uykuda bez sarmamaya devam etmelimiyim yoksa sürekli bez kullanmalımıyım.Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.