Turuncu yağ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Cerenrd
Üye Kayıt Tarihi: 13 Tem 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2025 Saat 04:53 |
Merhabalar kizim 7 yasinda 22,5 kilo 1 haftadir poposundan turuncu yag gibi bir boya geliyor , ishali yok , turuncu hic birsey yedirmiyorum yinede devam ediyor gazla birliktede ic camasiri turuncu oluyor. Ne yapmaliyim??
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118506 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir cins ishal. İlaç vermeyin, kendiliğinden düzelir.
Çok yağlı ve şekerli yemesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2025 Saat 10:08 |
|
Cerenrd
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam ama 1 haftadir turuncu veya yagli hic bise yedirmedim ilacta kullanmiyo bide aksine hafif kabizlik var idrar gaita testi yapildi ama bisey cikmadi 1 gun gecti bugun tekrar basladi. Ama bunun yaninda baska belirti yok karin agrisi vs yok hatta ultrasonda yapildi ama sonuc yok. Dogdugunda volvulus ameliyati olmustu o yuzden bagirsakla ilgili seylerden cok korkuyorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
İdrar ile NE ALAKASI VAR!!! Belli ki cahilin teki.
Bir de üstüne üstlük US çekildi ha!! Allah akıl-fikir versin.
|
|
Cerenrd
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu kadar olsa yine iyi kan tahlilleride yapildi en son gastroentrolog gorsun dendi ve colyak tahlili yapilsin dediler toplam 10.000 tl bende eger bisey yoksa artik cocuguda oradan oraya sureklemek istemiyorum maddi olarakta cok yoruyor.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Gayet basit!!! Kilosunu takip edin... Hastalık olsa, değil aynı kiloda kalmak, kilo kaybı olur!
|
|
canberkk
Üye Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizim kizimiz 3 yasinda antep fistigi vb. Findik fistik yedigi gunler ertesi gun turuncu yag cikiyordu. Findik fistik yiyorsa olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|