Yetişkin dış kulak ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:46 |
Hocam merhaba, Bu sorum bizim gelin için olacaktı, kusura bakmayın. Sıkıntısı geçmeyince doktora gitmişler ama ben yine de size sorayım; muhakkak bir fikriniz vardır diye düşündüm..Belki de yanlış bir yolda ilerliyoruz. Durum şöyle: Üç-dört gün önce dış kulakta kaşıntı başlamış, kaşıntı nedeniyle kulağını tahriş ettiğini söylüyor. Sonrasında hafif bir agri başlamış ve zamanla kulak ağrısı şiddetlenmiş. Önce sağlık ocağına gitmişler, orada emzirdiği için hafif bir antibiyotik verilmiş. Ancak ağrı geçmeyip şiddetle artınca tekrar acile gitmişler. Oradan da sonuç alamayınca özel bir doktora gitmişler. Doktorlar dış kulak enfeksiyonu ve şişme olduğunu söylemiş ve Oksibor ile Aksef yazmışlar. Ancak ağrısı Parol ile bile geçmiyormuş, doğum sancısı kadar şiddetli olduğunu söylüyor. Bu süreçte sizin öneriniz ne olur hocam? Bu ilaçlar doğru mu, devam etsin mi? Daha etkili bir şey kullanılabilir mi? Emzirme döneminde ağrı kesici kullanımı konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, ben daha önce sizin çocuklarda İlladin damlayı önerdiğinizi biliyorum ama genelde sinüzit ya da soğuk algınlığı sonrası oluşan kulak ağrısı için önerdiğinizi hatırlıyorum. Bu kadar şiddetli bir durum için de kullanılabilir mi? Eğer uygunsa, emzirme döneminde İlladin damla kullanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dış kulak da bir "abse" oluşsa, şimdiye kadar kendiliğinden açılırdı.
Muhtemelen Orta Kulak ağrısı.. Zira bir tek Orta Kulak ağrısı bu kadar şiddetli ağrı yapar. Erişkinler için olan İliadin Sprey alın ve damlalıklı bir şişeye boşaltıp anlattığım gibi uygulayın. |
|
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Akut kalp romatizması var hocam illadin damla kullansn mi ? Yine de birde hocam kulak şişliği var çeneye kadar yayilmis
Düzenleyen esmanurr - Dün Saat 10:37 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
"Akut Kalp Romatizması mı"?? Bu zamanda mı??
Yaşı kaç, bu teşhis kaç yaşında iken konuldu? Neye dayanarak konuldu? Ne yapıldı? ne yapılıyor? Her halükarda İliadin kullanabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 13:02 |
|
esmanurr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çocuk km konulmus galiba hocam ... Tamm kullanmasinda bı sıkıntı yoksa kullansınlar ozmn hocam..çok teşekkür ederiz
Düzenleyen esmanurr - Dün Saat 13:18 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Eklem şikayetleri mi olmuş, yoksa Kalp şikayetleri mi?
Kalp ise, doğumda başına iş açılabilir. Bu yaşta bir Dahiliye doktoru görsün. Kalpte, Mitral kapağı darlığı veya yetmezliği varsa, incelenmesi gerekir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|