Ateş ve Grip |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Adeniz
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2025 Saat 04:23 |
Hocam merhaba kızım 10 yaşında 32 kg. 148 cm boy. Pazar gecesi ateşlendi. Ama azdı ateşi. Vücut ağrısı ve halsizliği çoktu. 3 gün sürdü bu durum. Sonra yazılı haftası olunca hasteneye gittik. En azından serum rahatlatır dedi eşim. Serum takmıyoruz dediler acilde. Pratisyen doktor hepimizin bildiği gibi ateş düşürücü iğne yapalım dedi. Ateşi 37.5 iken. Ben kabul etmedim. Ama eşim çocuk çok bitkin iyi gelir diye yaptırdı. Sonrasında ne yaptınız hangisi dedim. Hocam şok oldum Prednol yapılmış. İnanamadım nasıl yaptınız dedim biz hep bunu yapıyoruz bir şey olmaz dediler bir de. Ben o günden beri kendimi affetmiyorum nasıl izin verdim diye eşime kızıyorum. Tam 36 saat iyiydi. Şimdi birden ateş 38.5 oldu hocam gündüz sadece halsizliği varken. Burun akıntısı, öksürük, ateş, halsizlik aşırı ve baş ağrısı var. Yazılısı da vardı. Haftaya da hep yazılılar var. Hocam ben be yapayım şimdi? Yıllardır Prednol’u okuyorum sizden nasıl böyle sormadım o an inanın bilmiyorum. Bağışıklık baskılandı vücut savaşmıyor diye mi birden ateş yükseldi çok aşırı sıcak vücudu ne yapayım hocam? Çok çok üzgünüm. Augmentin ve İbufort ta yazdı. Kullanmadım. Calpol verdim mor olandan 2,5 ölçek(turuncu içemiyor tadından dolayı) baş ağrısı ve vücut ağrısı olduğu için.
Düzenleyen Adeniz - 03 Oca 2025 Saat 04:33 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
HİÇBİR ilaç vermeyin. Sarıp-sarmalayın, iyice sıcak tutun, sakın ateş düşürmeyin.
Bir-iki gün sonra bir sabah, aşırı ter ile uyanacak, ve iyileşmiş olacak! Kortizon ve Türk doktorlarının göz boyamak için yaptıkları aşşağılık sahtekarlıkları hep anlatıyorum...
|
|
selma.2810
Üye Kayıt Tarihi: 20 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selma.2810
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba aynı olay bizimde başımıza geldi maalesef normalde 4 günde atlatırdık hastalıklarını eşim yüzünden kusmasında kan benzeri birşey gördüğü için gittik aslında iddaası bu sadece eşimin aynı şekilde prednol yapılmış o sıkıntı ile serumun üzerini okuken gördüm ve çıkardım serumu hır gür olduktan sonra eve döndük tam 1 hafta halsizdi devam etti ve bir gün sabah düzelmiş olarak uyandı çok dikkat etmek gerekiyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|