PATLICANLI PİLAV |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Konu: PATLICANLI PİLAV Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 17:55 |
KIZLAR ÇOK HARİKA OLUYOR BENCE DENEMELİSİNİZ
MALZEMELER: 2 Su bardağı pirinç 2-3 Orta boy patlıcan 3 Parça damla sakızı(şart değil) 3 Su bardağı su Tereyağ ya da sıvı yağ(tercih sizin) 1 Orta boy soğan Bir çay kaşığı tarçın Tuz, karabiber Pirinci önceden sıcak suda yarım saat kadar bekletelim.Soğanımızı yağda kavuralım.İçine küp küp doğradığımız patlıcanları ekleyelim.Patlıcanlar yumuşayıncaya kadar pişirelim.Sonra yıkadığımız pirinçleri ilave edelim.Damla sakızını ezelim ve ekleyelim.Tarçını baharatlarıda ekleyelim.En son olarak suyunuda ekleyip orta ateşte pişirelim.Kaynayınca altını kısalım.Pişince demlenmeye bırakalım.Eğer pilavla ve patlıcanla aranız iyi ise bu da arada değişik bir alternatif olacaktır:)Afiyet olsun RESİM İÇİN TIKLAYIN Düzenleyen bengisu - 08 Tem 2008 Saat 18:03 |
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 00:33 |
değişik bi tarif ellerine sağlık canım
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
oğuzkağan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2960 |
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2008 Saat 10:56 |
ellerine sağlık canım
|
|
[
|
|
zelos
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: her yerde Durum: Aktif Değil Puanlar: 4208 |
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 15:16 |
ellerıne saglık canım
blogunda gormustum
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|