kızlar yardımmm(sinek ilacı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 21:43 |
Ben de bugün almaya gittim ama malesef 3 yaş altındaki bebekler kullanamıyormuş
|
|
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 08:47 |
kene spreylerinin kesinlikle vücuda temas etmemesi gerektiğini sadece elbiseye sıkılması gerektiğini duymuştum haberlerde bilginiz olsun istedim
|
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 08:47 |
ikiyaş altı çocuklar için erkin bey şu ürünü öneriyor
ANNELER FORUMU: Sinekten Koruyucu Spreyler ben de almayı düşümdüm bi ara .ürünü kullanan duygu 07 ye danıştım memnun kalmış. bizim sineklerle savaşımız sadece geceleri olduğu için cibinlik kullanmayı tercih ettim. keneden korumaz ama sivri sineklerden çok güzel uzak tutuyor |
|
rüyabebek
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1056 |
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 15:30 |
ahh fatoşcum kullanıyordum azda olsa kesinlikle kullanmayacam canım teşekkür ederim |
|
rüyabebek
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1056 |
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 15:30 |
meryemcim teşekkür ederim canım hemen o ürünü alıcam canım
|
|
snyozt
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2008 Saat 17:27 |
[QUOTE=byzkz] ikiyaş altı çocuklar için erkin bey şu ürünü öneriyor
ANNELER FORUMU: Sinekten Koruyucu Spreyler cok tesekkurler. bunu baska bir topikte okumustum bundan da tereddutluydum. erkin beyin yazısından sonra gonul rahatlıgıyla alabilirim. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|