Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlum...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOğlum...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Konu: Oğlum...
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 22:47
Nilçin Hanım Özlem Hanıma sormuştum ama henüz fırsat bulup cevap veremedi sanırım. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Benim size sorum 3 yaşındaki oğlumla ilgili olacak. Oğlum beni makyaj yaparken gördüğü zaman bende istiyorum diyordu bir süredir. Şimdide fırsatını bulduğu anda gidip makyaj kutumu alıp onlarla oynuyor ruj sürmeye çalışıyor. ona kızların makyaj yapacağını kendisinin erkek olduğunu babası nasılyapmıyorsa onunda yapmaması gerektiğini anlatıyorum. baban erkek sende erkeksin erkekler makyaj yapmaz diyorum. birkaç gündürde ben kızım ben kız olmak istiyorum büyüyünce kız olcam falan demeye başladıCry sizce ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım?? lütfen yardım edin çok rahatsızım bu durumdanCryCry
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 22:54
Merhabalar,

Bu konu benim uzmanlık alanımın dışında fakat biz böyle durumlarda baba-çocuk ilişkisini sorgularız. Baba ile kaliteli zaman geçirmiyorsa ya da babayı sık görmüyorsa,baba modeli eksikse bunları gidermeye yönelik baba ile zaman geçirmesi sağlanmalı ama çok da endişe edecek birşey yok çocuklar cinsel kimliklerini 3-6 yaş arasında kazanırlar, daha yeni yeni kimliğinin farkına varmaya başlarlar. Çok üzerine düşmeden ya da cezalandırmadan dikkatini başka yöne çekmeye çalışın. Sevgiler...
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 22:58
çok teşekkürler Niçin Hanım. babası ile diyaloğu iyi oğlumun fakat sadece oyun oynadıkları için cinsiyet ayrımını yapamıyor ozaman sanırım. içimi rahatlattınız sağolun Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.