Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çalışan Anneler İçin Emzirme Rehberi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇalışan Anneler İçin Emzirme Rehberi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 15:06
Arkadaslar merhaba
size  bir tavsiyem var banada jinekoloğum tavsiye etti.
..... meme kalkanı d,iye birşey var ben onu kullanıyorum benim sütüm oldukça fazla ama herkes kullansın .bu kap büle silikon kutu gibi birşey memelerinize takıyosunuz hani arada süt hücümü oluyo ya uçlara hücum eden süt içine doluyo birde emzirirken diğer memeden akan sütte içine doluyor günde 1 biberon sütü sağmadan elde etmiş oluyorsunuz.
benden tavsiye sakın göğüs pedi kullanıp sütünüzü emdirmeyin
Medikal eczanelerde bulabirsiniz.
Fiyatı 26.00 ytl ben şişli hospitalium (eski can hast) sok. eczanede buldum şişli ykm sokağı
Birde sütü az olan anneler ...... adlı çaydan içsinler mucize vardır hayatta
sevgiler tüm annelere

Düzenleyen fatoş - 22 Ara 2007 Saat 16:45
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 16:47
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

Arkadaslar merhaba
size  bir tavsiyem var banada jinekoloğum tavsiye etti.
..... meme kalkanı d,iye birşey var ben onu kullanıyorum benim sütüm oldukça fazla ama herkes kullansın .bu kap büle silikon kutu gibi birşey memelerinize takıyosunuz hani arada süt hücümü oluyo ya uçlara hücum eden süt içine doluyo birde emzirirken diğer memeden akan sütte içine doluyor günde 1 biberon sütü sağmadan elde etmiş oluyorsunuz.
benden tavsiye sakın göğüs pedi kullanıp sütünüzü emdirmeyin
Medikal eczanelerde bulabirsiniz.
Fiyatı 26.00 ytl ben şişli hospitalium (eski can hast) sok. eczanede buldum şişli ykm sokağı
Birde sütü az olan anneler ...... adlı çaydan içsinler mucize vardır hayatta
sevgiler tüm annelere

Canım aynı mesajı forma iki kere koymuşsun, buradaki marka adlarını da sildim.

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2007 Saat 12:30
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Duygu Merhaba

Okuduklarımdan süt sağma ve saklama konusunda tecrübeli olduğunu gördüm,bana da yardımcı olursan çok sevinirim.Bebeğim henüz 2,5 aylık ve 15 gün sonra işe başlayacağım,şimdiden biriktirmeye başlayayım dedim. bugün elektrikli göğüs pompası aldım,sütü nasıl saklayacağım konusunda kafam çok karıştı,süt saklama poşetleri de aldım fakat poşeti tamamen doldurabilmek için günde 3-4 kez sağmam gerek,Günde farklı saatlerde sağdığım sütleri aynı biberonda üst üste koyup 180 cc ye vardığında poşetlesem ve buzluğa kaldırsam besin değeri azalmış olur mu sence?Her sağımdan sonra buzdolabına koyacağım biberonun içine kaç saat süreden sonra yeni sağdığım sütü koymamalıyım Confused üff kafam çok karışık,bir de dondurduktan sonra çözülme aşaması var,çözündükten sonra poşeti 2 öğünde kullanabilir miyim acaba ?

Ben her sağdığımı ayrı saklıyorum. Karıştırınca ne olur bilmiyorum açıkçası ama sağlıklı olmayabilir.

Çözdürdüğün sütü gün içinde ikiye bölüp verebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Yalnız her ögünü ayrı ısıtman gerekiyor. Buz çözme işini de yavaş yavaş yap. Birkaç saat önceden buzdolabının aşağı tarafına ya da odanın serin bir yerine al, bekle. Ben bir kere çabuk çözünsün diye sıcak suya bıraktım poşeti ve maalesef bozulur gibi oldu lavaboya döktüm Cry Gitti 180 ml süt.

İlk sağarken fışkırır tarzda geliyor benden de. Birkaç dakika öyle devam ediyor, sonra yavaşlıyor. Koyu gelen süt daha yavaş geliyor yani. Süt sağarken bakıp bakıp niye gelmiyor, niye azaldı diye düşünmek de sütün gelişini azltıyor. Gözlerini kapat, bebeğini düşün, sırtını bir yastıkla destekle ve de mümkünse ayaklarını uzat.
Yukarı Dön
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2008 Saat 11:45
Herkese  merhaba,
Üye olalı bir hafta civarı oldu ama çok faydalandım forumlardan. Benim 6 ay 1 haftalık bir oğlum var. 3 hafta önce işe başladım. Ek gıda vermeye de 5.5 aylıkken başlamıştım. oğlum sabah emmelerini çok azalttı. sizce bu normal mı? eskiden 10-15 dakika emerdi bir seferde. şimdiyse 2 dakika ya emiyor ya emmiyor. öğünleri fena yemiyormuş, babannesi bakıyor şimdilik. haftaya annennesi bakacak inşallah. yatmadan önce uyuyana kadar memede kalıyor, gece de en az 3 kere emmek için uyanıyor. ama dediğim gibi sabah ve öğlen azıcık emiyor.

bir de ne zaman sadece akşam emmeye başlar bebekleri, yani gün içinde emmeyi bırakmaları kaçıncı ayda oluyor? deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

devrim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.