Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fazilet Karakoç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - devamlı hasta yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdevamlı hasta yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107
Mesajın Direkt Linki Konu: devamlı hasta yardım
    Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2012 Saat 20:08
merhaba hocam benim birbuçuk yaşında ikizlerim var kış boyu devamlı hastanelerdeyiz griple başlıyorlar boğaz kulak iltihabı ve ciğerlere iniyor hemen devamlı hava antibiyotik ve iğne yiyoruz tekbakıyorum elimden geleni yapıyorum bitkisel şeyleri araştırıyorum ama yine hasta 4 yaşında kızımda var şimdide hastalar hava veriyorum antibiyotik hırıltı grip öksürük var Allah rızası için yardım ne yapabilirim nasıl korurum hastalıktan okadar yoruldumki bitmek üzereyim yardım...
Yukarı Dön
Dr Fazilet Karakoc Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2012 Saat 21:01
Merhabalar, Evet kış geldi ve enfeksiyonlar başladı. Bazı çocukların hava yolları sizinde çocuklarınızda gözlemlediğiniz gibi daha hassas ve bu çocuklar enfeksiyonları takiben sadece hafi bir burun akıntısı , tek tük öksürük değil de hırıltı, uzun süren öksürük bazen nefes darlığı ile hekime başvurmak zorunda kalabiliyorlar. Dünyada ve ülkemizde çocukların sıklıkla karşılaştıkları sağlık problemleri bunlar. Çocuğunuzun var olan şikayetlerinin sıklığına ve şiddetine göre uluslararası tedavi rehberlerinin önerdiği bazı koruyucu tedaviler var. ne yazık ki bitkisel ilaölar pek işe  yaramıyor iyi haber çoğu çocuk büyümek ile bu hastalıkları atlatıyor. Önerim en kısa zamanda bir çocuk göğüs hastalıkları doktoru ile gçrüşmeniz ve daha rahat bir kış geçirmeniz
sevgi ve selamlarımlaSmile
Prof Fazilet Karakoç
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.