hocam merhaba.benim 12 aylık bir kızım var.doğduğundan beri ben bakıyorum ailemden başka birşehirde yaşadığımız için bulunduğumuz şehirde çok tanıdığımız yok bu yüzdende genellikle evde vakit geçiriyoruz ve kızım ben ve babası dışında çok kimseyi görmüyor .kızım bana aşırı bağımlı yanından ayrılmamı kesinlikle istemiyor.aynı oda içerisinde olduğumuzdada başka birşeyle ilgilenmemi istemiyor.sürekli kendisiyle ilgilenmemi istiyor evde iş falan yapamaz hale geldim .başka kimseye gitmek istemiyor eve birileri gelince onlara uzaktan gülüyor sesleniyor fakat kucaklarına gitmiyor.havalar ısındığı için artık kızımı daha sık dışarı çıkarıyorum parka götürüyorum çocuklarla oynamak istiyor onlardan çekinmiyor ama büyükleri istemiyor.birde oynamaması gereken bir şeyi ellediğinde izin vermezsem çok kötü ağlıyor kendini yere atıyor ne yapacağımı bilemiyorum.kızımın bana bu kadar bağımlı olması normal değilmiş gibi geliyor ben nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim