Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Sebze Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - barbunyalı pazı kavurması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubarbunyalı pazı kavurması

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008
Konum: plates ile:))
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4308
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2008 Saat 20:45
elif ellerine sağlık tatlım.değişik bir yemek yöresel mi yoksa senin mutfağından mı
Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2008
Konum: gebze
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 343
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 00:28
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

eline saglik canim pazi yerine ispanak olurmu
 
canım belki olabilir ama inan bukadar lezzetli olurmu bilmem  Wink
Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2008
Konum: gebze
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 343
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 00:30
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

elif ellerine sağlık tatlım.değişik bir yemek yöresel mi yoksa senin mutfağından mı
 
yok canım yöresel değil anne mutfağından bu Wink annecimin elinden başka güzel oluyor. bizde çok severek yiyoruz.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 11:28
Orjinalini yazan: cadıkızım cadıkızım Yazdı:

Winkkızlar akşam yemeği için yaptım nefis olmuş bende sizinle paylaşmak istedim
 
 
 
 
malzemeler:
 
* 1 demet pazı
* 2 orata boy kurusoğan
* 2 yem. kaşığı salça
* 1 su bar. haşlanmış barbunya
* tuz,karabiber,kırmızı biber
 
yapılışı:
 
* pazı yaprakları ayıklanır sapları ile birlikte ince ince doğranır ve biraz haşlanır. pazılar süzülüp suyu sıkılır.
* soğanlar doğranıp sıvıyağda pembeleştirilir. salça , tuz ve baharatlar eklenip biraz kavrulur. daha sonra suyu sıkılan pazılar eklenir, üzerine yaklaşık 2 su bar. su ilave edilir( suyu göz kararıda ayarlayabilirsiniz ama çok sulu olmıcak) pazının sap kısımları yumuşayana kadar pişirilir ve ocaktan almadan birkaç dakika önce barbunya ilave edilir. ocaktan alınıp sıcak servis yapılır.
 
afiyet olsun kızlarr Wink
Deneyeceğim canım ellerine sağlıkBig%20smileben pazıyı severim ama dolmasından başka bişiyini yapmadımLOLbide bazı yemeklerin içine barbunya atılıyoya bayılıyom benBig%20smile
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2008 Saat 12:35
elifcim ellerini sağlık değişik olmuş bende deneyeceğim ClapClapClapClapClap ben barbunyayı tarhana çorbasının içinde severim bakalım böyle nasıl olacak Big%20smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.