Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acilen eğlenceli yemek tariflerine ihtiya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacilen eğlenceli yemek tariflerine ihtiya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
puccath Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: acilen eğlenceli yemek tariflerine ihtiya
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2008 Saat 23:40
     Forumu karıştırırken bu bölümde pek çok yemek tarifi olduğunu gördüm ancak hepsine gözatmak kolay değil, benimki gibi evladı yemek seçen onu sağlıklı beslemek isteyip de eğlenceli ve lezzetli tariflerle bu yemek reddeden evladına yemek yedirmeyi başaran deneyimli annelerden yardım istiyorum!!!! Ben ne denediysem başarısız oldum sürekli ağzından çıkarıyor!!! Kısacası cazip ve aynı zamanda sağlıklı tarifler bekliyorum.... Çoooooook acil lütfen, çok çaresizim!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2008 Saat 23:47
MERHABA... benim ufaklık sadece emiyor ama sana yardım edebilirim sanırım. güzel ve besleyici bir tarifim var ama ancak yarın yazabilirim sana. oğlum uyumuyor bir türlü.Smile

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 15:02

Çoculkların çok ilgisini çekecek civciv patates var. forumda tarifini bulabilirsin. Ayrıca kardanadam pilavı diye birşey görmüştüm derya baykalda o da çocukların çok hoşuna gidiyor. Bildiğin sade pirinç pilavı ve iki boy kaseye ihtiyacın var. büyük olan kaseye pilavı doldurup tabağa ters çeviriyorsun. sonra küçük olan kaseye pilavı doldurup onu da diğerinin üzerine ters çeviriyorsun. minik havuç parçalarıyla burnunu yapabilirsin. bir taze soğan yaprağını da boynuna atkı olarak bağla. en son kırmızı dolmalık biberden kafasına şapka kes. yani dilediğin gibi süsle kardanadamı. Hatta istersen ufaklığı da karıştır işin içine o süslesin. sonra kardanadamın yanına köfteler ekle. umarım senin yaramaz için işe yarar

bu. 

Düzenleyen serifegül - 10 Oca 2008 Saat 15:07

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
puccath Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 15:22

İlginize teşekkür ederim, bu kardan adam pilav tarifini ben de görmüştüm Derya Baykal'da zhatta kzıyla birlikte yapmışlardı zaten kaçırmadan izlediğim tek kadın programı Deryalı Günler...
    Aslında benim minik, pilav makarna gibi şeyleri tüketiyor daha ziyade sebze tüketmiyor yani evde ne pişse yer denecek türde değil örneğin bir etli türlü falan asla yemez, mesela geçen gün özene bezene yaptığım sebzeli noodle'ı da yemedi yani içinde sebze gördü mü makarna bile olsa yemiyor maalesef, işim çok zor...

Halen tariflerinizi (sebze üzerine) bekliyorum lütfen!!!!!!

Teşekkürler
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 15:34
merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz .benimde kızım da çok zor yemek yiyen bi çocuk ama henüz eğlenceli tabaklardan anlayacak kadar büyümedi . ben yine de sizin gibi araştırmaya girmiştim . çok güzel bir kaynak buldum  sitemizin ve forum yazarlarımızdan Benal Büyükgebiz ve Dilek Baş hanfendinin hazırlamış oldukları ANNE YEMEKTE NE VAR adlı bir kitap var . ana yemek ler .kahvaltı tabağı ve meyve tabağı şeklinde üç bölümden oluşan  bir kitap .fotoğraflı bir kitap ..Wink
tavsye ederim umarım işinize yarar ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.