Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cold...X
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcold...X

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cold...X
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 08:57
hocam bakanlık içeriğinin mevzuata aykırı olan ürünler arasında coldm..x ide katmış ne diyorsunuz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 19:30
Katar, neticede,  butun sahtekarliklarin basi orasi... 
Piyasada ucuz ilac birakmadilar.. Goreceksiniz, piyasada sadece; Astim ve Allerji ilaclari kalacak... 
Bunlara kalsa; Serum fiz. bile yasaklanirsa hic sasmam... Siz simdiden, evde Serum Fizyolojik yapmasini
ogrenin..
100ml temiz suya, 0.9gram( ~ 1gramdan biraz az)  koyup, eritip, ufak damlalikli siselere koyun..

Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2017 Saat 09:23
tamam hocam tahmin ettiğim cevabı verdiniz.Arkadaşım sormuştu bana dedim kadir hoca bu haberi önemsemez.dediğim gibide oldu .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.