yenidoğan bebek kilo almaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Husecin
Üye Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2017 Saat 11:27 |
Dr kadir bey 4 aylık bir oğlum var.gelişim olarak normal ama Son 2 aydır kilo alımında azalma var,
3140 gr , 50 cm baş 34 cm doğdu 2995 le hastaneden çıktık 1. Ay : 4580 gr 53,5 cm baş 37,4 2. Ay : 6000 gr 58 cm baş 39,4 3. Ay : 6540 gr 61,5 cm baş 40,5 3 ay 13 gün : 6720 gr Gazlı bir bebeğiz, 2. Ayda nurse harveys ve biogaia kullandık,acaba bu ilaçlardanmı kilo alamadı. Sadece emziriyorum, hemen hemen her emmeden sonra 5-10 dk bazen yarım saat sonra kusuyor, kusması 2-3 dk arayla bikaçkez peynir gibi sarı renkli oluyor. Emip gazını çıkartıp yatar pozisyonda durursa kusma olmuyor,sürekli yatıcakmı bu çocuk. Acaba reflüsümü var.Geceleri bir sıkıntımız yok , emiyor gazını çıkartıp yatıyor. Motilium ve gaviscon sase önerdiler ama alıp kullanmadım, ilaç taraftarı bir anne değilim. Sizce kullanmalımıyım . Burnunu hergün temizliyorum ama her yüzüstü yatırdığımda burnu tıkanıyor yada akıyor, zaman zaman da horlarmış gibi ses çıkartıyor, ara ara da gıcık tutmuş gibi öksürüyor , herzaman olmuyor.Birde kilo alımı yavaşladığı için mama önerdi dr , almadım , kullanmalımıyım,son 15-20 gündür çok hareketli ve dönmeye başladı bu yüzdende kilo alımı yavaşlarmı.Biz yemek yerken masada herşeye saldırıyor, sanki oda istiyor. Sarı çekirdeksiz üzüm suyu sıktım azına dahada ver diye kuduruyor, ek gıdaya başlamalımıyım? |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Anormal hizli kilo almis!!! Daha iki ayda, 3.5kg doganlari gecmis... Tabiiki bu kadar ANORMAL hizli kilo alan, asiri beslenen bir cocugun, bir muddet sonra kilo almasi durur!! Sakin, hicbir ilac kullanmayin.. Tamamen bebeginize tabii olun, ne zaman isterse o zaman besleyin.. Sunu da unutmayin; her ay daha kuvvetli olacagi icin, meme de kalma suresi devamli azalacak!! SAKIN, o mama veren APTALA kanmayin..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|