Sabaha karsi gelen oksuruk nedir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bilgergul
Üye Kayıt Tarihi: 13 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilgergul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2019 Saat 10:56 |
Sayin Hocam,
sizin guvenli bilgilerinize her zaman ihtiyacimiz var. bizleri bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. oglum 3.5 yasinda bazi gunler ozellikle bu kis olmaya basladi sabaha karsi kuru oksurugu oluyor, bazen hiriltili bazen hiriltisiz. ayni zamanda kosup terledigi zamanda oksuruk basliyor. dr. verdigi ventolin kullanmayi denedigimde fisfis olarak geciyor sonra yine tekrarliyor. cocugum icin yanlis yada fazla ilac vermek istemiyorum. beni bu konuda bilgilendirseniz cok sevinirim. bana ne onerirsiniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SAKIN, HELE BU YASTA, sahtekar Turk doktorlarinin Her oksurene cocuga verdikleri ve bir Astim ilaci olan, Ventolin'i kullanmayin.. Bu resmen SARLATANLIKTIR!! Turk doktorlarina gore, her oksuren cocuk: Astim hastasidir. Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi cok iyi okuyun.. Yastigini yukseltin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2019 Saat 19:01 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|