Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - :( kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum:( kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: :( kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2013 Saat 00:50
      Doktor bey bu sefer size kızımla ilgili değilde kendimle ilgili bir sorum vardı.İnanın sizi ailemizin doktoru gibi gördüğümden ilk aklıma siz geliyosunuz ama cevap vermek istemezsenizde anlayışla karşılarım.
      Eşimde bir süredir özellikle bacaklarında kaşıntı vardı kol dirseklerinde falanda vardı. Doktora gitmişti sedef deyip bir merhem vermişti o an geçmişti şimdi tekrar başladı. şuan bendede sadece  bacaklarımda başladı.Hiç bir belirti, kızarıklık bişey yok ama çok şiddetli kaşıma isteği geliyo.çok kaşımaktan nokta nokta yara oluyo.hiç sedef gibi döküntü falan yok.ikimizde kaşınıyoruz korkuyorum çocuktada başlayacak diye. Bizim için önerebileceğiniz birşey varmı. Herhangi bir ilaç, yada merhem..

Düzenleyen elif-naz - 21 Oca 2013 Saat 00:51
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118136
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2013 Saat 02:17
Anlattiklariniz; Uyuz'a benziyor. Gobek deliginde, cinsel organlarda ve hanimlarda, meme altlarinda da dehset kasintilar olur. Eczaneden; buna iyi gelecek bir sampuan alin ve yikanin. Yanliz, banyodan evvel, giyeceginiz butun ic camasirlarini, carsaf ve nevresimlerinizi, kaynar suda yikayip, kizgin utu ile utuleyip hazirlayin, ilacli banyodan sonra temiz camasirlari giyip temiz carsaflarda yatin. Ustunuzden cikanlarida, ayni sekilde yikayin.
Yukarı Dön
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 00:23
çok teşekkür ederim doktor bey cevabınızdan sonra eczacıya gittim onun için şampuan değil losyon var dedi. birde benim kaşıntım sadece bacaklarımda, kollarda karın bölgesinde falan yoksa bir kalmosan losyonu deneseniz daha iyi olur dedi.bende şampuanı yok deyince hangisini alsam bilemedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118136
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 04:08
Sakin ha, uyuz, deri altindan tuneller kazarak ilerliyor, diger bolgelere ulasmasi zaman aliyor. Siz daha hastaligin basindasiniz, eczacinin o sacma sapan onerisine kulak asmayin, ilaci kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.