Ates ve istahsizlik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aybükeberk
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2024 Saat 12:17 |
Hocam merhabalar, Kızım 7 yaşında. Cumartesi günü kusması başladı ve pazar gününe kadar devam etti. Sonrasında ateşi çıktı. Pazar günü kan tahlili yaptırdık, sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Kızım üç gündür su dışında hiçbir şey tüketmiyor, bu durum beni endişelendiriyor. Ateşi hâlâ devam ediyor. Sabah, üç gün sonra ilk kez tuvalete çıktı ve sıvı şekilde dışkıladı. Ateşine sadece bir kez Calpol verdim, başka bir müdahalede bulunmadım. Bu durum kaç gün daha devam eder? Tekrar hastaneye götürmemi gerektiren bir durum var mı? Teşekkürler. https://hizliresim.com/e3lkfer https://hizliresim.com/g2228zk Düzenleyen Aybükeberk - 31 Ara 2024 Saat 12:30 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
WBC: düşük! Viral enfeksiyon geçiriyor. Sakın antibiyotik başlamayın.
|
|
Aybükeberk
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
|
Hocam, doktor zimaks ve zinco verdi. Ben baslamadim. Aşırı halsiz. Bugün arabada midesi yine bulandı. Bulantısınin devam etmesi beni endişelendiriyor. Zira ates, mide bulantısı var. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi ? Idrarina bakilmadi. Kokulara da hassaslasti. Kardeşim kokuyor diyor.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
????????????????
Böyle bir soruya, benden nasıl bir cevap bekliyorsunuz? İdrar yaparken kesik-kesik mi yapıyor? İdrar yaparken, sancısı mı oluyor? Bunlar varsa; "İdrar tahlili" yaptırın. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|