Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hamilelik ve Doğum Sonrası Depresyon & Depresyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sanırım depresyondayım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsanırım depresyondayım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1434
Mesajın Direkt Linki Konu: sanırım depresyondayım
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 12:29
 merhaba özlem hanım. ben 6 aylık hamileyim bebeğimle ilgili her şey çok güzel ama ben gitgide kendimi daha çirkin ve şişman hissetmeye başladım. bunlara bir de eşimin ben istediğimi söylemeden benimle birlikte olmak istememesi de eklenince kendimi iyiden iyiye çirkin hissediyorum. bir de ben 2 yıldır çalışıyordum bu sene evlendim ve bebek de olunca ( hamileliğimin ilk ayları çok problemliydi) işten ayrılmak zorunda kaldım. gün boyu evdeyim fazla hareket etmem de yasak.Cry ne yapacağımı bilmiyorum
   yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ne kadar çok sorunum var di mi?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2008 Saat 11:52
sorunlarınız olduğu doğru ancak düşündüğünüz kadar sıradışı ve çok değilller hele halledilmez hiç değiller. hamilelik oldukça hassas bir dönem, hormonlar da bu hassasiyeti arttırmaya katkıda bulunuyorlar. sizin evliliğe henüz alışırken hamile kalmanız ve aktif iş hayatını bırakmak durumunda kalmanız da sizin açınızdan ileri biraz daha zorlaştırmış, bu dönemde alacağınız profesyonel desteğin hamileliğinizin kalan kısmını kolay geöçirmenize ve ddaha da önemli olarak doğum sonrası yaşayabilema olsalığınız olan sıkıntıları çok aza indireceğni düşünüyorum. profesyonel desteğin i illa da ilaç tedavis içermesi gerekmez ancak durumunuza göre ilaç tedavisi de gerekli olabilir. anlattığınızkadarıyla sadece böylesi bir yardımla sorunlarınızı halledebileceğinizi düşünüyorum
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.