Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - playskoll oyuncakları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuplayskoll oyuncakları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
öznur esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesajın Direkt Linki Konu: playskoll oyuncakları
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 17:33
arkadaşlar 4 aylık bir kızım var ona playskoll oyuncaklarından ayına göre alıyorum ama yaralıma anlayamadım siz bu oyuncakların yararını gördünüz mü?
ayına göre çıngırıklı patiklerri aldım onunla biraz ilgileniyor, ama ninnili uykulu arkadaşımla hiç ilgilenmiyor. şirin kanatlarıda aldım ama onun için daha küçük o yüzden kullanmadık. diger ürünlerinide ayı geldikçe almak istiyorum ama faydası olacak mı bilmiyorum o kadar parayıda açıkcası boşuna vermekte istemiyorum. size bir yararı oldu mu? benim bebeğim daha küçük olduğundan mı ilgisini çekmiyor?
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 17:40
Bebeğiniz daha çok küçük,tabki yararı vardır,oyuncağı görüp eline alması bile bir yarardır..Hareketlerini geliştiriyor,göz kaslarını çalıştırıyor..Ben kızıma bebekliğinde pek bişey alamadım,11 aylıkken bir oyuncak aldım emeklemesine yardımcı olsun diye,kızım geç emekledi,bilseydim o oyuncağı daha önceden alırdım,onun peşine gitmek için o kadar çırpındıki en sonunda emeklemeyi başardıLOL
Yukarı Dön
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 142
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2009 Saat 22:23
ben yararını olduğunu düşünüyorum....çünkü hem görsel hem eğlenceli hemde eğitici.....özellikle sesli olması oyuncakların çok güzel sizede sesli oyuncaklar almanızı tavsiye ederim o zaman ilgilenirler...biraz küçük kızınız ama yaşına göre alırsanız yararı olur....özellikle sesli olduğunda çocuğun hem görsel açıdan hem duyma alıgılama açıısndan yani her açıdan uyaranlara ihtiyacı vardır...ilk 6 ay ve sonrasında da ne kadar çok uyaranla karşılaştırırsanız o kadar iyi beyin hücreleri bu yaşlarda çok fazla çalışıyor şöyle bir bilgi var 0-3 yaş arası çocuklar saniyede 30.000 kayıt yapıyormuş algılamaları çok açık yani....ama illede bu oyuncakları almak zorunda değilsiniz daha uygununu bulursanız yada daha yaratıcı şeyler bulabilirsiniz...örneğin şuanda resimlere baktırmak bir çok şeyin biraarada olduğu ortamlara götürmek klasik müzik dinletmek bol bol konuşmak kızınızın tepkilerine cevap vermek hatta kendi foto albümlerinizi bile gösterebilirsiniz evdeki eski bol resimli dergiler vs ....yani illede markalı oyuncak olması gerekmez böyle bir dayatma yapanlarada inanmayın bu markaların tanıtımını yapıyorlardır:)))  
papatya
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 12:35
Emeklemesi için ben özel bir oyuncak almadım ama emekledi. önüne sevdiği bir şey koydum uzandıkca emeklmeye başladı. Özellikle telefon kumanda ve parlak nesneler iş görüyor:)))) Ama playscool oyuncakları çok güzel. Bizde eğlence merkezi var ilk zamanlar ben tutuyordum onu. o ayakta durup oynuyordu çok güzel. Şimdi kendisi kalkıyor ve ayakta durup oynuyor. Biraz müzikleri kulak tırmalayıcı ama benim oğlum müziği çalınca kafasını sallayıp eşlik ediyor ona.  haaa birde kurabiye kavanozuna bayılıyoooo. İlle de ayına göre önüne koyucam diye şartlandırma kendini. koy gitsin o herşeyinden birşey öğreniyordur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.