Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 13 AYLIK KIZIM SİNİRLİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum13 AYLIK KIZIM SİNİRLİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
waterlily Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesajın Direkt Linki Konu: 13 AYLIK KIZIM SİNİRLİ
    Gönderim Zamanı: 09 Kas 2008 Saat 17:57
kızım 13 aylık kızımın herşeyiyle ben ilgileniyorum ve bilgili bvir anne olduğumu düşünüyorum ve doğru eğitim vermeye çalışıyorum. tabi ki yalnışlarım vardır. ama çocuk tek taraflı büyüdüğü için şanslıyım
ancak kızımda bazen kendi ni kasacak kadar yerlere atacak kadar bir sinir savaşına giriyor.
istediğini yaptırmaya çalışıyor ben hemen dikkatini güzellikle başka tarafa çekmeye çalışıyorum bazen sonuç veriyo bazende vermiyor bu durumlarda ne yapmalıyım aslında özünde sakin uslu bir bebek yemesi oyun oynaması nda hiç problem yok gibi.kendini bazen oyuna kaptırabiliyor bazende çokta önemsemiyor.

ECRİNİM
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2008 Saat 14:34
bu dönemlerde benzer daavranışlar tüm çocuklar da olabiliyor. kendilerini sözel olarak ifade edebildikçe ve siz b u tavırları önemser görünmedikçe ya da yaptığınız gibi dikkatini başka yere çekmeye çalıştıkça giderek azalacaklardır
özlem
Yukarı Dön
3 melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2008 Saat 15:14
Orjinalini yazan: özlemmestçioğlu özlemmestçioğlu Yazdı:

bu dönemlerde benzer daavranışlar tüm çocuklar da olabiliyor. kendilerini sözel olarak ifade edebildikçe ve siz b u tavırları önemser görünmedikçe ya da yaptığınız gibi dikkatini başka yere çekmeye çalıştıkça giderek azalacaklardır
DOKTOR HANIM benim kızım 10 yaşında.çok sinirli.6 yaşındaki kızım onu çok kıskanıyor ve devamlı sinirlendirmeye çalışıyor.şimdiye kadar aralarına girmedim.kendiniz halledin diyordum ama iş çığrından çıkıyor.nasıl davranmalıyım
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2008 Saat 17:57
aralarına girmemeye ve kavgalarında taraf tutmamaya devam edin. büyüğe sen ablasın alttan şeklinde yaklaşmak doğru olmayacaktır. iş çığrından çıktığında ikisini de karşınıza alıp sorunu kendilerine göre anlatmalarını isteyin ve her iksini de dinledikten sonra çözüm konusundaki fikirlerini de alarak ortak bir tutum oluşturun. yanlış yapan ceza alacaksa cezaya üçünüz birlikte karar verin ve uygulamasını da üçünüz takip edin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.