Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Salatalar - Mezeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KABAK ÇERKEZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKABAK ÇERKEZ

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryayuz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
Mesajın Direkt Linki Konu: KABAK ÇERKEZ
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 17:23
1 Kg Kabak
500 gr süzme yoğurt
1 su bardağı ceviz (ince çekilmiş olmalı)
1 diş sarımsak
1 dilim ekmek ici (ufalanmış)
 
 
 
Kabak rendelenir, teflon tavada yağsız olarak sotelenir.hafif sulu olabilir, soğumaya bırakılır.ceviziçi sarımsak, yoğurt  ve kabak karıştırılır.ekmek içi kıvam vermek içindir biraz arttırılabilir.üzerini dereotu veya kırmızı pul biber ile süslemeniz tavsiye olunur.çerkez tavuğu tadında güzel bi lezzet...
 
foftoğrafı yok elimde geçen yaptım keşke çekseydim.ama yapılışı basit ve lezzetli.
 
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 17:31
tekrar yaparsan eklersin tesekkurlerrrrrr

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2008 Saat 17:39
Ellerine sağlık canım Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.