Iliadin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alaraoy
Üye Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 04:37 |
Hocam kızım 37 aylık. Yaşadığımız ev cam ağaçları içinde. Bir çok ağacı kestiler budadilar. Kızım tıkandı baya hasta olmadığı halde nefes alamıyor. Akıntı da var ama daha çok tıkanıklık. Buhar banyosu cold miks hiçbiri açmadı. Acaba alerjik riniti tetiklemis olabilir mi. İliadini kullansam olur mu veya ne yapmam gerekir. Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Denemek için; Zyrtec şurup 3 gün, günde 1 ölçek verin. Hemen düzelirse, allerji demektlr.
Devam ederse; Grip demektir.
|
|
Alaraoy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam iki hafta bekledim vermedim alerji ilacı. İki hafta uykusuz gezdik. Oda perişan bende perişan. Üç gün alerji ilacı kullandım. Hatta sadece geceleri verdim. Nefes alması düzeldi. Burun akıntısı az da olsa devam ediyor ama azaldı. Bu durum da kızım alerji olmuş diyebilir miyiz.
Bir diğer sorum geniz eti teşhisi koydular iki yaşındayken kamera ile. Peki o zaman geniz eti ise derdi alerji ilacı neden iyi geliyor. Sadece bu iki haftalık süreçten bahsetmiyorum. Genel olarak. Hatta bikere Dr küçültmek için alerji ilacı vermişti yani sıra başka ilaçlar da.
Düzenleyen Alaraoy - 30 Ara 2024 Saat 10:56 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Uyku ile "geniz eti" bağlantılı değil.
" geniz eti teşhisi koydular iki yaşındayken kamera ile" Bu zırvalık da yeni çıktı! Yapılan tamamen "show" amaçlıdır. Geniz eti bir Lenf bezidir. ALINMAZ!!! Geniz eti; Vazifesi gereği büyür.. Çocuklarda henüz antikorlar tam olarak oluşmadıkları için, enfeksiyonlarla Lenf bezleri mücadele ederler ve büyürler. Lenf bezlerinin ikinci vazifeleri de; antikor yapmalarıdır. Bu çalışmaları yaparlarken hacimleri de BÜYÜR! Büyük diye alınmaları çocuklara, bağışıklık yönünden fayda yerine zarar verir. Oluşan antikorlar zamanla yeterli seviyelere ulaştığında, lenfatik sisteme daha az iş düşer ve daha az çalıştıkları için de küçülürler! Allerji ilacı, allerjilere iyi gelir!! Geniz etine ne diye ve nasıl etki etsin ki!! Tamamen Türk doktor uydurması. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2024 Saat 11:04 |
|
Fatmatng
Üye Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu sorunu yaşayan o kadar çok kişi varki bizede geniz etini alalım diiyor doktorlar fakat belkide geniz eti değil alerjiden dolayı konkalar şişiyor olabilir mi hocam ? konaklarda ki büyümede geniz eti gibi zamanla kendiliğinden düzelir mi? Bu süreci rahat geçirmek için iliadin kullanmak mı daha az zararlı olur zyrtec kullanmak mı ? çünkü bizde düzenli ilaç kullanmazsak geceleri uyuyamıyoruz ve okula gidemiyoruz. Pratik bi çözüm bulmaya çalışıyoruz.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Allerjilerin HİÇBİR TÜRÜ, asla lenf bezlerini, bademcikleri ve geniz etini BÜYÜTEMEZLER!
Bu tamamen bazı şarlatan doktorlarının uyguladıkları bir dolandırıcılık yöntemidir. Hiçbir işe yaramayacağını bile bile, kasten allerji ilaçlarını veriyorlar ve sonucta tabiiki Geniz eti küçülmeyince de; "-Görüyorsunuz, çok uğraştık, küçültemedik, buyurun ameliyata!" derler! Bu şarlatan ameliyatını olanların tamamında bu "hikaye" vardır. Nedense, hiç fakir fukaralarda bu ameliatlar gerekmez. İşin ucunda; ya aile, ya devlet veya Sigorta şirketi dolandırılamayacak ise, ameliyat onlara gerekmez!! |
|
Alaraoy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam benim kız yine grip oldu. Burun ve gozleri akıyor tikanik ve ateşi 38. İnfluenza dedi Dr. Grip aşısı sayesinde bence hafif atlatiyor. Enfluvir 12 mg yazdı. Kullanmalı miyim. Çünkü aynı Dr antibiyotik de yazdı doğal olarak kararsız kalıyorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sakın antibiyotik kullanmayın.
Enfluvir, ilk 3 gün içinde başlanırsa, etkili olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|