mrb Yazdı:
bu testler işe yaradı mı,hamıle oldugunuzu yazmıssınız?nereden alınıyor,özel olmazsa sız adet bıtımınızden kac gun sonra ılıskıye gırdınız ılk?ne zman uygun zaman dıye gosterıyor o test? |
yani bu testler tahmini ovülasyon günümün doğru olduğunu kanıtladı bana.... 2 paket kullandım... her paketin içinde 5 tane vardı... ilk ilişki adetten hemen sonraydı... çok takılmamaya çalıştım bu ovülasyon tarihine.... övülasyon gününden 2 gün önce eşim şehirdışına çıktı... ama ondan önceki 2 gün de ilişkimiz oldu.... ovülasyon günümde tekrar oldu.... aralarda yine oldu sanırım... ama bu durumda nasıl tuttu anlamadım...
Bu ay hamile kalamasaydım bir daha test kullanmayı düşünmüyordum... aslında bunların insanı daha da gerdiğini farkettim... bütün herşeyi bir kenara atıp eşinle kafana göre takıl daha iyi... tabii en azından günaşırı uygulamasını yerine getirirseniz daha faydalı olabilir...
ben Ankarada yaşıyorum ve testi Rossman diye bir marketten alıyordum... eczanelere göre daha uygundu fiyatları.... eczanelerde de var internette de satılıyor....
Umarım yardımcı olabilmişimdir...