Karin agrisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ayaz2018
Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2024 Saat 13:07 |
Hocam 6 yas oglum yumurtayi cok zor yer. Okula gitmeden onu pure haline getirip icine tahin muz ve pekmez ekleyip puding yedigini sanarak yedirebiliyorum. Yedikten sonra karni agriyor ve dadasini yapiyor. Cok istahlida degil. Neden boyle olabilir hocam ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Karışım, aşırı yüksek kalorisi olan ve hazmı güç olan bir karışım. Ayrıca; Pekmez, Glikozdan zengin olup,
aşırı şekilde İnsulin salgılanmasına sebep olur. İleride de şeker hastası olma ihtimali yüksek! Yumurta yemesi şart değil. Krem-karamel şeklinde ve Yumurtalı ekmek şeklinde deneyin. Hayal gücünüzü kullanın. |
|
Nefisekağan
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
|
Muz ve yumurtadan pankek yapıyorum. 2 yumurta1 olgunlaşmış muz blenderda çekip yapışmz tavada pişirebilirsiniz Tavsiye ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Deneyin.
|
|
Ayaz2018
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Neler denedim bir bilseniz. Pankek hic sevmiyor akitma gibi denedim oda olmadi. Pekmezi 1 silme tatli kasigi kullaniyorum hocam kocaman kavanozu kullanmiyorumki. Maksat yumurtanin kokusunu bastirmak herseyi kokluyor. Bunu yaparken 1 yumurta 1 tatli kasigi pekmez 2 tatli kasigi tahin yarim muz kullaniyorum. Tanidigim 4 yas cocuguna sabahlari 2 yumurta 1 yemek kasigi tereyagi bal ve pekmez veriyor oldugu gibi pure haline getirmeden. Ben 1 yumurtayi yedirmek icin mecbur pure gibi veriyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yumurta yemeğe mecbur DEĞİL!! Ara ara teklif edersiniz, bir gün gelir sever!!
Pekmez, 1 tatlı kaşığı(5ml) bile çok. Elalemin çocuğu sizi ilgilendirmez. Bilhassa şişmanlığa meyli olanlarda bu "karışımlara" tahammül olabiliyor ama onların da sonu hayırlı değil. Her çocuk bir değildir. Çocuklar, Ford fabrikasının montaj hattından çıkmıyorlar ki, birbirinin aynı olsunlar!! |
|
Ayaz2018
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam peki dadasini yaparken her yaptiginda karni agriyor ter icinde kaliyor
Bunun sebebi ne olabilir ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ya; posası fazla gıdalar yiyor,
Veya, kalorisi az gıdalar yiyor. Diyetini ayarlayana kadar akşamları; 10ml Sokol likid içirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2024 Saat 09:22 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|