idrar torbasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ummu
Üye Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 23:30 |
mrb. hocam 21 ay once normal dogum ile 3750 gr agirliginda bir oglum oldu ancak dogum sonrasinda ben idrarimi tutamama sikayeti ile dr gittim. idrar torbamin sarkmis oldugunu iatersem ameliyat edebilecegini soyledi ben biraz arstordim ve toparlanabilecegini ogrendim.. dogum kilolarimi verdim 160 cm boyum 58 kiloyum ama cok fazla bor duzelme olmadi hala idrarimi tutmakta zorluk yasiyorum.. dr da gidemiOrum yasadigim sehirde yakonim yok oglumu birakip hastaneye gidemem.. evde neler yapabilirim duzelmez mi.bu durum tek cozum ameliyat mi??
|
|
dr. birgül karakoç
Uzman Kayıt Tarihi: 02 Eki 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dr. birgül karakoç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Genellikle kesin çözüm cerrahidir. Ancal internetten araştırın KEGEL EGZERSİZİ (yani genital bölgenizi sıkıp bırakma) yapın. Ayrıca spor mesela pilates fayda sağlar. Sık sık tuvalete gidin ve idrarınızı uzun tutmayın.
|
|
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|