Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖĞRETMEN ANNELER YARDIM EDERMİSİNİZ????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÖĞRETMEN ANNELER YARDIM EDERMİSİNİZ????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
Mesajın Direkt Linki Konu: ÖĞRETMEN ANNELER YARDIM EDERMİSİNİZ????
    Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 10:55

Merhaba Öğretmen annelerimiz.

Sizleri yapmış olduğunuz özverili ve fedakar mesleklerinizden dolayı kutluyorum.

Biliyorum ki, amel defteri kapanmayacak olanlardan biriside siz mesleğini layıkıyla yapan öğretmenlerimiz. Bende kızlarımın öğretmen olmasını çok isteyenlerdenim. Ama kesinlikle baskı yapmıyorum. Biliyorum ki kendilerinin bunu istemeleri ve sevmeleri gerek. Sevmeden başarı imkansız.

Neyse benim sizlerden bir ricam olacak. Büyük kızım Anadolu lisesi sayısal öğrencisi ve bu yıl 12. yani son sınıfa geçti. İngilizceye fazla zaman ayırmadığını düşünüyorum. Ve karnede İngilizcemiz 2 geldi. Çok üzüldük. Şimdi ortalama yükseltme sınavlarına hazırlanıyor ve bütçemiz nisbetinde fazla olmasada özel ders aldırdık.

Sizlerden ricam yaz tatili boyunca yararlanacağı, kendisini geliştirebileceği sıfına uygun İNGİLİZCE BİR İRTERNET SİTESİ tavsiye edebilir misiniz?

İngilizce öğretmen annelerinin forma fazla girmediklerini gördüm. Ancak belki diğer öğretmen arkadaşlarında bilgisi vardır diye soruyorum. İlgilenir ve belgilendirirseniz çooook sevinirim.

Kızım ve kendim adına şimdiden teşekkürler. Bebişlerinizi öpüyorum. Sevgiyle kalın.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.