Hocam öncelikle hoş geldiniz:)
Benim 10 aylık oğlum bundan yaklaşık 2 ay önce 1 gün 38 derece ateş ve hafif öksürükle doktorumuza götürdük göğüslerini dinledi ve göğüse inmiş bronşiloit olmuş dedi antibiyotik ventolin ateşi çıkarsada kullanmamız için ateş düşürücü birde prednol iğne verdi 3 tane 15 mg iğneleri vurulduk antibiyotiği bitirdik ventolini kullandık fakat hırıltısında bir sonuç alamadık başka hiç şikayetimiz yoktu ateş normal hareketlilik normal herşey normal öksürüğüde saatte 1 defa falan oluyordu tekrar prednol iğne ve ventolinee devam edin dedi 2 iğne daha vurulduk ventoline devam ettik tekrar kontrole gittik bu sefer burun akıntımızda başlamıştı bu sefer başka bir antibiyotik ve ventolin verildi kullandık tekrar kontrole gittik hırıltı hala geçmemişti ciğer filmi istedi doktorumuz çektirdik film kötü çıktı ciğerler intihaplanmış dedi hastaneye yatırsak iyi olur dedi biz endişelenip Prof Dr Mustafa Bakır beye götürdük oda dinlemede aynı şeyleri söyledi antibiyotik hiç bir şey yapmaz dedi nedülatör ( adını yanlış yazmış olabilirim ) istedi aldık 8 saatte bir ventolin nebul yarım pulmicort nebul tam 15 gün yaptırdı tekrar dinledi pulmicort nebulle devam edin dedi ve biz hala pulmicort nebule devam ediyoruz günde 1 defa hastalığımızın adıyla ilgili hiç bir bilgi verilmedi kesin birşey söylenemez dendi çok küçğk dendi ben çok endişeliyim bu iki ayda büyümemiz durdu ve hala tam anlamıyla sonuç alamadık neyi yanlış yaptık merak ediyorum oğlumun geçirdiği bu hastalık (adını bilmiyorum ) onda kalıcı iz bırakır diye de korkuyorum göğsü iyleştirebilmek için bizim yapabileceğimiz basit işlemler neler olabilir yararlı bir ot falan bu durum beni o kadar üzüyor ki kendimi suçlamaktan alıkoyamıyorum 10 aylık bebeği 2 aydır iyleştiremedim bu arada hocam bir de abimiz var 4 yaşında anaokuluna gidiyor doktorların söylediği ondsan aldığı virüslerin buna neden olduğu ama onun ciğerlerinde bununla ilgili bir durum hiç olmadı arada hafif gripler geçirdi bir de hocam hiç kan tahlili yatırmadık bir de kan tahlili yaptırsak hastalığın ne olduğu daha kolay anlaşılmaz mı?
Hocam biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler