Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 11 aylık bebeğimin uyku ve yeme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum11 aylık bebeğimin uyku ve yeme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 337
Mesajın Direkt Linki Konu: 11 aylık bebeğimin uyku ve yeme sorunu
    Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 09:23
        Merhaba Özlem Hanım;
        Oğlum 11 aylık,doğduğundan beri zaten bir uyku problemimiz var.2 saat aralarla uyanırsa şükrederdim.Şu günlerde gene sık sık uyanıyor memeyi verince susuyor ama artık eskisi gibi memeyi bırakmıyor,sürekli ağzında olsun istiyor.Memeyi ağzından çıkarmaya çalıştığımda basıyor yaygarayı.Babasına verdiğimde durmuyor,tabi bu durum babasının işine yarıyor ,k,m ister gecenin bir yarısı uykulu bir şekilde ayakta dolaşmayı.
       Oğlum ayrıca yemek yemeyi de reddediyor.Eskiden bir düzen oturmuştu.Bayram tatilinde babası olmadığı için annemlerde kaldık.O sürede de iyi idi.Ağzına ne verirsem geri çıkarıyor çok sevdiği ekmeği bile.N e yapacağımı şaşırdım.Eşimin kardeşi de onunla birlikte geldi.Ben de biraz stresliyim galiba.Oğlumu memeden kesip ilaç kullamaya başlamam gerekiyor gibi geliyor.Çünkü sürekli oğlumla ilgili şeylerle ilgileniyorum.Banyo bile yapmaya vakit ayıramıyorum bazen.Çünkü 11 aydır çok uykusuz ve yorgunum,panik halinde ona bieşey olacakmış gibi gelior.Sürekli bişeyler araştırıyorum.Çok uzun oldu,kusura bakmayın.Belki de farklı başlıklar altında sormam gerekirdi.Siz uyarırsanız tekrar o şekilde de yazarım.Bir de özlem Hanım , emzirirken kullanabileceğim antidepresanlar var mı? Çünkü emzirmeyi bırakmak istemediğimden bu zamana kadar sabrettim.Psikiatrise gitmedim.
        Şimdiden çok teşekkürelr.
http://imageshack.us/
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2009 Saat 23:55
öncelikle fazla kaygılısınız ve siz kaygılı oldukça bebeğiniz de huzursuz olacaktır. bebekler radar gibi annelerin tüm duygularıını çeker. öncelikle bir psikiyatriste başvurun. her durumda ilaç kullanmak gerekmeyebilir. gerekirse bile süte daha az geçen antidepresanlar var ve bu yaşta bir çocuğa kaygısız bir anne sütten daha çok gerekli. siz rahtaladığınızda bebeğinizin hem yeme hem de uyku sorunu büyük oranda düzelecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.