Merhaba Özlem Hanım;
Oğlum 11 aylık,doğduğundan beri zaten bir uyku problemimiz var.2 saat aralarla uyanırsa şükrederdim.Şu günlerde gene sık sık uyanıyor memeyi verince susuyor ama artık eskisi gibi memeyi bırakmıyor,sürekli ağzında olsun istiyor.Memeyi ağzından çıkarmaya çalıştığımda basıyor yaygarayı.Babasına verdiğimde durmuyor,tabi bu durum babasının işine yarıyor ,k,m ister gecenin bir yarısı uykulu bir şekilde ayakta dolaşmayı.
Oğlum ayrıca yemek yemeyi de reddediyor.Eskiden bir düzen oturmuştu.Bayram tatilinde babası olmadığı için annemlerde kaldık.O sürede de iyi idi.Ağzına ne verirsem geri çıkarıyor çok sevdiği ekmeği bile.N e yapacağımı şaşırdım.Eşimin kardeşi de onunla birlikte geldi.Ben de biraz stresliyim galiba.Oğlumu memeden kesip ilaç kullamaya başlamam gerekiyor gibi geliyor.Çünkü sürekli oğlumla ilgili şeylerle ilgileniyorum.Banyo bile yapmaya vakit ayıramıyorum bazen.Çünkü 11 aydır çok uykusuz ve yorgunum,panik halinde ona bieşey olacakmış gibi gelior.Sürekli bişeyler araştırıyorum.Çok uzun oldu,kusura bakmayın.Belki de farklı başlıklar altında sormam gerekirdi.Siz uyarırsanız tekrar o şekilde de yazarım.Bir de özlem Hanım , emzirirken kullanabileceğim antidepresanlar var mı? Çünkü emzirmeyi bırakmak istemediğimden bu zamana kadar sabrettim.Psikiatrise gitmedim.
Şimdiden çok teşekkürelr.