Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 13 aylık kafasını bi yerlere vurma huyu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum13 aylık kafasını bi yerlere vurma huyu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı b.ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 13 aylık kafasını bi yerlere vurma huyu
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 11:08
Merhaba oglum 13 aylik kafasina vuruyo ama sinirliyken vurmuyor dun oglen uyutmak istedigimde kafasini yatak basina vurdu bunu daha oncede ara ara yapti Bir kac doktora sordum bazisi demir eksikligi olabilir bazisi disten kaynakli olabilir dedi hatta pedegog gorsun diyen oldu Sizin fikriniz nedir hocam ne yapmam lazım
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 14:36
  "... Bir kac doktora sordum bazisi demir eksikligi olabilir bazisi disten kaynakli olabilir dedi...."
Tipik Turk doktoru...  Ne diyebilirler ki??   Astim yada Reflu de diyebilirledi!! 
Bu tip davranislar daha ziyade ilgi cekmek veya istediklerini yaptirmak icin basvurduklari bir yontemdir..
Hele bir de; sizin hassasiyetinizi anlarsa, isin cilkini cikarir. Ilgilenmeyin, gormezden gelin. 
Merak etmeyin kendisine bir zarar veremez. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2019 Saat 18:50
Aynen !!  
Zaten bu uc-kagitlari yapanlar genellikle ilk cocuklardir.. Cocuk sayisi arttikca, annelerin boyle sacma 
seylerle ugrasma vakitleri olmayinca, kendiliginden duzeliyorlar. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.