13 aylık kafasını bi yerlere vurma huyu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
b.ege
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 11:08 |
Merhaba oglum 13 aylik kafasina vuruyo ama sinirliyken vurmuyor dun oglen uyutmak istedigimde kafasini yatak basina vurdu bunu daha oncede ara ara yapti Bir kac doktora sordum bazisi demir eksikligi olabilir bazisi disten kaynakli olabilir dedi hatta pedegog gorsun diyen oldu Sizin fikriniz nedir hocam ne yapmam lazım
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118082 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"... Bir kac doktora sordum bazisi demir eksikligi olabilir bazisi disten kaynakli olabilir dedi...." Tipik Turk doktoru... Ne diyebilirler ki?? Astim yada Reflu de diyebilirledi!! Bu tip davranislar daha ziyade ilgi cekmek veya istediklerini yaptirmak icin basvurduklari bir yontemdir.. Hele bir de; sizin hassasiyetinizi anlarsa, isin cilkini cikarir. Ilgilenmeyin, gormezden gelin. Merak etmeyin kendisine bir zarar veremez.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118082 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynen !! Zaten bu uc-kagitlari yapanlar genellikle ilk cocuklardir.. Cocuk sayisi arttikca, annelerin boyle sacma seylerle ugrasma vakitleri olmayinca, kendiliginden duzeliyorlar. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|