gebelik testi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | |
eileen
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Milenaaa,,,
ağzın bal yesin canım yaa,bugün bir arkadaşım da aynısını dedi..hayırlısı bakalım..ayrıca bugün bulantım oldu ama yediğim tatlılardan da olabilir..:) herkesin bayramı kutlu olsun bu arada :) salı günü adet günüm,,çarşamba günü kan testi yaptırıcam.hemen paylaşıcam sizinle,inşallah Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı,güzel evlatlat nasip eder :)
|
|
eileen
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet,bugün adet günüm,sabah karnım ağrıdı,korktum bi ama daha gelmedi :) bekliorum bakalım,şu anda hiçbirşey yok,sadece sağ kasığımda hafif bir sızlama var , Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah :)
|
|
gokceber
Üye Kayıt Tarihi: 26 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gebelik testi yaparken anlamak icin kanda veya idrarda baktirabilirsiniz. Kandaki sonuc her zaman daha guvenilir. Ama mesela ben erken baktirmistim ve kanda bile cıkmamisti. Bir hafta sonra baktirdigimda hamileydim!! Su web sitesine goz atarsaniz bu konuyu cok detayli anlatmis:
İzin almadan link vermek yasaktır.... Düzenleyen Gamze - 27 Oca 2013 Saat 14:17 |
|
hümeyra
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Off catlicam meraktan nasil beklicem ayin besini yapsam cikarmi ki
|
|
kristal
Üye Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ebru tanımıyorum sizi ama umarım kısa sürede tanışırız. Hamilelik testi sonuçlarınızı bende takip ediyor olacağım. Herkese iyi forumlar
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
19 Mar 2012 yani aradan iki sene gecmis ebusun bir erkek oglu oldu ve krese basladi ...............
|
|
|
|
AileHekimiAlışveriş
Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AileHekimiAlışveriş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, adet düzensizliği ve gecikmesi birçok farklı sebepten kaynaklanabilir ve her zaman gebelik belirtisi olmayabilir. Gebelik testleri genellikle oldukça doğru sonuçlar verir. Ancak, testin ne zaman yapıldığına bağlı olarak, bazen yanıltıcı sonuçlar alınabilir. Örneğin, test çok erken yapıldıysa, gebelik hormonu hCG henüz yeterli seviyeye ulaşmamış olabilir ve test negatif çıkabilir. Gebelik testi genellikle adet gecikmesinden bir hafta sonra yapılmalıdır. Ancak, şüpheli bir ilişkiden 10-12 gün sonra bile yapılabilir. Eğer ilk yapılan test negatif çıkar ve adet olmazsa 3-5 gün sonra test tekrarlanabilir. Bu nedenle, adet gecikmeniz ve düzensizliğiniz devam ediyorsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmenizi öneririm. Kendinize iyi bakın! 😊 |
|
Aile Hekimi Alışveriş
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|