Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - korku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkorku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Konu: korku
    Gönderim Zamanı: 03 May 2011 Saat 23:51
Nilçin Hanım merhabalar saygılar
uzmanlık alanınıza giriyor mu bilemiyorum özür dilerim ama çok çaresiz hissettiğim bir konuda yardıma ihtiyacım var beni yönlenrirseniz çok sevinirim
kızım yaz aylarında sineklerden çok korkuyor çığlık çığlığa kaçıyor ağlıyor artık büyüdü yapmaz korkmaz diye umuyordum ama havaların ısınmasıyla birlikte yine başladı kabusumuz bu kez daha fena ufacık ip parçası bile görse sinek zannedip çıldırıyor odada yanlız kalamıyor kaç gündür yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz kesinlikle yanlız kalamıyor, afedersiniz tuvalete gitsem kapıda bekliyor, gece çığlık çığlığa uyanıyor sinek gördüm rüyamda diye
tepkisiz kalıyorum yanlış bir şey yapmamak için sineklik aldım gelirse kovalarsın diye de hiç düzelmiyor ne yapayım nasıl davranayım bilemiyorum yardım eder misiniz? teşekkür ederim

Düzenleyen mine - 03 May 2011 Saat 23:53
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 21:46
Merhabalar,
Benim uzmanlık alanıma girmiyor fakat anlattığınız durum normal dışı. Fobiye benzer belirtiler bunlar, çocuk her ana her yerde sinekle karşılaşabilir ama bu kadar yoğun tepki vermesi birşeylerin yolunda gitmediğini gösteriyor. Siz bu durumla tek başınıza atlatmanız zor, bir psikologdan yardım almanızı tavsiye ederim. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.