Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuklarımızın el emekleri..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇocuklarımızın el emekleri..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuklarımızın el emekleri..
    Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2011 Saat 23:35
Arkadaşlar yeni  eğitim dönemi başlamadan önce sehanın odasını düzenleyeyim dedim.Tam 4 çekmece dolusu emekleri var,iki yıl anaokuluna gidince çocukLOLe bide bu yıl 3 olacak ne yapıcam ben şimdi bu kadar emeği...Hiç birine kıyamıyorum atmaya,minicik bi kağıt parçasını bile saklamış durumdayım,bazıları kocaman elişleri falan,sizce ne yapsam varmı bi fikriniz,at demeyin amaLOL
Aklıma kolileyip elbise dolabının üstüne koymak geldi ama bildiğiniz orjinal bi ikir varmı diye sormak istedim,siz ne yaptınız onca emeğiBig smile

Düzenleyen hilal - 20 Ağu 2011 Saat 23:35
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2011 Saat 01:34
onların sere serpe duracağı ayrıca bir oda olmadığına göre eniyi fikir yine kolileyip kaldırmak galiba Ermm ben daha bunları yaşamadım, bakalım bu yıl başlayacaz LOL
Yukarı Dön
demet25 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 102
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2011 Saat 02:46
bizim oturma odamızın duvarında kocaman bir panomuz var strafordan kestirdim üzerine cicili bir örtü yapıştırdım astım duvara en güzel el emeklerini oraya asıp sergiliyoruz çoğunuda kutulayıp kaldırdım gardolaba hiç bir tanesine dahi kıyamam atmaya  sırf bunun için yatak odamıza baza almayı planlıyorum hepsini güzelce saklarım 
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2011 Saat 00:09
saklama imkanın varsa sakla tabi ama işe yaramayan anlamsız şeyleride tutma canım, kağıt atık noktalarına gönderebilirsin ,ilerde büyüyünce kendi ne yapması gerektiğine kendi karar verir...senin için düzenlemiş olduğu mektuplar resimler vs leri çıkar arşivliyorsan oraya kaldır...
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2011 Saat 13:04
kelin ilacı olsa başına sürermişLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.