Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > İki Yaş Sendromu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın kıyafet seçmedeki ısrarı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın kıyafet seçmedeki ısrarı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın kıyafet seçmedeki ısrarı
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2008 Saat 14:31
merhabalar Özlem Hanım bizlere yardımcı olduğunuz için öncelikle çok teşekkür ederim benim sorum; kızım bu ayın 26sında 2 yaşına girecek çok fazla kıyafet seçiyo daha doğrusu bir kot tulumu var ondan başkasını giydiremiyorum hep onu giymek istiyo başka pantolon, etek giydirdiğimde çok hırçınlaşıyo hemen çıkarıyo bezine kadarConfused.yatarken bile çıkarmıyo okadar yani uyurken değiştiriyorum artık.birde havalar soğudu yeni bir mont aldım onu kesinlikle giymiyor eskisini giymekte ısrar ediyor en önemliside kesinlikle şapka taktırmıyor deli olmaya başladım onun yüzünden( üşütmesin diye) dışarı çıkamaz oldum bu yaştaki bir çocuğun böyle kıyafet seçmesi normalmi nasıl alıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim şididen çok teşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2008 Saat 18:31
evet ikl kişilik bulmaya vbaşladıkları 2 yaşa hoşgeldiniz. bu dönemde sürekli inatlaşma tutturma halindedirler. seçtiği kıyafet mevsime göre uyumluysa ve temizse ısrar etmeyin. renkleri uymay7abilir hep aynısını giymek isteyebilir. bu konuda ona ayak uydurmaya çalışın. ilk kişilik bulma döneminde çok bastırmamak gerekli . dışarı çıkarken şapkayı gerkirse siz takacaksınız o çıkaracak ve bu defalarca tekrarlanacak ama dışarı çıkmayarak bu sorunu çözemezsiniz. sadece bir yere gitmeyi çok istediğinde ve şapka takmadığında takmıyorsan gitmiyoruz demek işe yararyabilir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.