Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > İki Yaş Sendromu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaş 3 aylık Herseye Muhalefet çocuk oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 yaş 3 aylık Herseye Muhalefet çocuk oldu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 yaş 3 aylık Herseye Muhalefet çocuk oldu
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 01:14
Dr. hanm oğlum 2 yaş 3 aylık  ne desem tersini yapıyor yada olumsuz cevaplıyor ama bunu bir oyun zannediyor ona kustum dediğimde yada dudağımı büktüğümde dediğimi yerine getiriyor, bunun ilerde inatçlığa donusmesinden korkuyorum, soylediğim herseye olumsuz cevap vermesini nasl kırabilirim küstüm demek iyi bir cozum değil sanırımConfused

2 yasında tuv.alşkanlığına başladım tuvalte goturduğumde yapıyor yada bazen soyluyordu ama tuv.sonrası 15 dak.sonrada hiç beklemediğin anda yapabiliyordu bende grip old.içinde ara verdim ama şimdi de yapıyor ve her yaptığından sonra yaptım diye bilgi veriyor, ben ıkınmaya başladığında tuv.gidelim dediğimde reddedip git diyor ve göz hapsimden cıkıp gizli gizli yapıyr bende ustune varmıyorum sizce bu sureci nasıl değerlendirmeliyim (ara vermem iyi olmus mu*)

son olarak sutten keseli 2 ay oldu ve bu sure zarfında kendi yada benim tişortlerimi surekli ısırıyor bu daha ne kadar sürecek yapma demeli miyim yoksa umursamamalı mıyım cunku başka cocukları ısırmasından yada zarar vermesinden korkuyorum,

memeden kesme sonrasında öğle uykularını atlamaya başladı ne yapsam uyutamıyorum cunku hep meme de uyurdu bunu bir caresi var mıdırTongue

cok uzun oldu kusuruma bakmayın teşekkürler Smile

Düzenleyen fatmabek - 14 Eki 2008 Saat 01:18
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 01:53
2 YAŞLARDAN İTİBAREN ÇOCUKLARIN İLK KİŞİLİKLERİNİ ORTAY KOYDUKLARI İNATÇILIK-TUTTURMA DÖNEMİ BAŞLAR. BU DÖNEMDE ÇOCUKLAR OLDUKÇA İNATÇI OLURLAR, ÇOK TUTTURURLAR, DEİDKLERİNİN OLMASI İİÇİN ÇOK TEPKİ VERİRLER. BU DÖNEMDE OLABİLDİĞİNCE SAKİN OLMANIN YOLLARINDAN BİRİ BUNUN GEÇİCİ OLDUĞUNU BİLMEKTİR. FAZLA ÜSÜTÜNE VARMAYIN, İNATLAŞMAYIN. İSTEMEDİĞİ BİR ŞEYİ İÇİN ALTERNATİFLER OLUŞTURMAYA ÇALIŞIN. TUVALET ALIŞKNALIĞPĞI YAVAŞ YAVAŞ GELİŞİR. OĞLUNUZUNDA BU ALIŞKANLIĞI OTURACAKTIR
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.