Dr. hanm oğlum 2 yaş 3 aylık ne desem tersini yapıyor yada olumsuz cevaplıyor ama bunu bir oyun zannediyor ona kustum dediğimde yada dudağımı büktüğümde dediğimi yerine getiriyor, bunun ilerde inatçlığa donusmesinden korkuyorum, soylediğim herseye olumsuz cevap vermesini nasl kırabilirim küstüm demek iyi bir cozum değil sanırım
2 yasında tuv.alşkanlığına başladım tuvalte goturduğumde yapıyor yada bazen soyluyordu ama tuv.sonrası 15 dak.sonrada hiç beklemediğin anda yapabiliyordu bende grip old.içinde ara verdim ama şimdi de yapıyor ve her yaptığından sonra yaptım diye bilgi veriyor, ben ıkınmaya başladığında tuv.gidelim dediğimde reddedip git diyor ve göz hapsimden cıkıp gizli gizli yapıyr bende ustune varmıyorum sizce bu sureci nasıl değerlendirmeliyim (ara vermem iyi olmus mu*)
son olarak sutten keseli 2 ay oldu ve bu sure zarfında kendi yada benim tişortlerimi surekli ısırıyor bu daha ne kadar sürecek yapma demeli miyim yoksa umursamamalı mıyım cunku başka cocukları ısırmasından yada zarar vermesinden korkuyorum,
memeden kesme sonrasında öğle uykularını atlamaya başladı ne yapsam uyutamıyorum cunku hep meme de uyurdu bunu bir caresi var mıdır
cok uzun oldu kusuruma bakmayın teşekkürler
Düzenleyen fatmabek - 14 Eki 2008 Saat 01:18