Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Tatlılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sultan Tatlisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSultan Tatlisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nursena Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2807
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2010 Saat 20:41
ellerine sağlık...
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 23:48
ilk önce münevvercim saol canim icine sadece krem santi giriyor 2 paket olacak ....
demetcim ben firini elime ne gecerse onla temizlerim aslinda benim firin cok dandik ti hic kullanmazdim davul firinim vardi tr den getirdigim  ama ne yaparsin zenginligin gözü kör olsun abim yeni firin alinca bana bunu verdide bende davuldan kurtuldum cok batiyor üfüttürmeli pisiriyormusConfused
hangi ucuz firin ilaci varsa LOLLOLonlarla temizliyorum ama sunuda söyleyeyim daha senelerdir eski firinimi bu kadar batirmamisimdir vede silmemisimdir yani iyi pisirince iyi batiyorLOLLOLLOL

diger arkadaslara sadece sunu diyorum saolun varolun canlar afiyet olsun yiyenlereBig smile
bende rezimde olan biri olarak tadini bilmeme ragmen heccccc agzima koymadimCryCryCry icim gitti
  ama yemedim SmileSmile ilk zamanlar hadi ben yemiyorum sizde yemeyin diyordum ama anladimki en önemlisi insanin kendi evinde kendine hakim olmasi cünkü evde yemeyip baska yerlerde yiyordum TongueTongue artik yemiyorum ve eskisi gibi gene kek kurabiye yapiyorum
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 23:51
Fundacım elerine sağlık arkadaşımThumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.