Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doktor önerisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdoktor önerisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif devrim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif devrim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: doktor önerisi
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 15:46
hocam merhaba, kızım 2,5 yaşında, bu zamana kadar 4 bronşit, 3 krup geçirdi, bunun dışında mız mız, iştahsız bir çocuk olmadı hiç, bu dediğim hastalıkları da kolay atlattı, nefes alışında sıkıntı olmuyordu hastalıklarında ama öksürürken göğsünde ya da boğazında hırıltıyı duyabiliyorsunuz, benim sizden ricam şu, başka başka doktorlara gittik, hepsi ventolin, pulmikort, onceairi bize dayadı, gözümüzü korkuttular, şuan inanın bunu size ağlayarak yazıyorum, bana bir doktor adı verin istanbulda, ilaç dayatması olmayan, biraz daha normal biri, çocuğa haftalardır ventolini dayıyoruz, bu çocuk bütün kışları bu kortizonlu ilaçlarla mı geçirecek, bana kalsa ağır bir grip geçiriyor gibi, doğal şeyler kullanmak istesem de gözümü korkutuyorlar, bal şunu tetikler, bilmem ne bunu tetikler, bir doktora götüreyim o da bana desin ki evet bu çocuk gerçekten bunlar kullanmalı, ezeber ilaç vermesin verecekse de, hiç mi yok böyle bir doktor, annein ruh halinden anlayan bir doktor, lütfen yardım edin.
devrim07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.