doktor önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
elif devrim
Üye Kayıt Tarihi: 05 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elif devrim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 15:46 |
hocam merhaba, kızım 2,5 yaşında, bu zamana kadar 4 bronşit, 3 krup geçirdi, bunun dışında mız mız, iştahsız bir çocuk olmadı hiç, bu dediğim hastalıkları da kolay atlattı, nefes alışında sıkıntı olmuyordu hastalıklarında ama öksürürken göğsünde ya da boğazında hırıltıyı duyabiliyorsunuz, benim sizden ricam şu, başka başka doktorlara gittik, hepsi ventolin, pulmikort, onceairi bize dayadı, gözümüzü korkuttular, şuan inanın bunu size ağlayarak yazıyorum, bana bir doktor adı verin istanbulda, ilaç dayatması olmayan, biraz daha normal biri, çocuğa haftalardır ventolini dayıyoruz, bu çocuk bütün kışları bu kortizonlu ilaçlarla mı geçirecek, bana kalsa ağır bir grip geçiriyor gibi, doğal şeyler kullanmak istesem de gözümü korkutuyorlar, bal şunu tetikler, bilmem ne bunu tetikler, bir doktora götüreyim o da bana desin ki evet bu çocuk gerçekten bunlar kullanmalı, ezeber ilaç vermesin verecekse de, hiç mi yok böyle bir doktor, annein ruh halinden anlayan bir doktor, lütfen yardım edin.
|
|
devrim07
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|