Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 11 yaşındaki yeğenim msn kullanması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum11 yaşındaki yeğenim msn kullanması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dilek_A Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: 11 yaşındaki yeğenim msn kullanması
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 15:01
Özlem hanım
kolay gelsin.
Benim sorum bir arkadaşımın yeğeniyle ilgili bu kızcağız 11 yaşında ergenliğe giriyor gibi.  kızın annesi 5 yaşındayken hayatını kaybetti bir abisi var çocuklarla arkadaşımın annesi ve babası ve arkadaşım ilgilendi beraber kalıyorlar. Çocukların babasıda yeteri kadar ilgilenmiyor. anneleri öldüğünden beri babalarıda yok bunlar hep anneanne ve dedede kalıyolar.
Evlerine pc almışlar ve kız msne çok giriyormuş. kızın bir arkadaşı msnde çok kötü konuşmalar yapmış. Teyzede bu durumu farketmiş. msn girmeyi yasaklamış ama sonuçta şimdi kız çok sorun yapıyormuş.  Çok uzattım  yani doğru davranış nedir zaten annesi öldükten sonra teyzeye(arkadaşım) çok bağlandı oda evlenince çok sorun yapmıştı şimdi arkadaşım 2. hamile ne yapacağını şaşırmış. Acaba profesyonel bir yardım alabilirmi  sonuçta yasaklamada soğru değil kız arkadışıyla sınıf arkadaşı doğru davranış nedir. acaba

İyi çalışmalar dileğiyle

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2009 Saat 23:23
MSN ÇOCUKLAR ARASINDA MAALESEF ÇOK YAYGIN ANCAK ÇOK OLUI SUZ ŞEYLER DE YAŞANABİİYOR. TÜMÜYLE YASAKLAMAK MÜMKÜN OLMASABİLE DENETLEMEK MÜMKÜN. ÖNCELİKLE MN ŞİFRESİNİ ÖĞRENEREK KİMLERLE NE KONULARDA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ DENETLESİNLER. HER GÜN 1 SAATTEN FAZLASINA İZİN VERMESİNLER. ANCAK YENİ GELEN BEBEK GERÇEKTEN DURUMU BİRAZ DAHA ZORLAŞTIRABİLİR. PROFESYONEL DESTEK YARARLI OLABİLİR.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.