Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkür ve bir soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Teşekkür ve bir soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selma.2810 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selma.2810 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Teşekkür ve bir soru
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 15 Dakika önce Saat 11:05
 Hocam merhaba daha önce yazmıştım kusmadaki kan diye takip demiştiniz dediğiniz gibi bir şey çıkmadı çok teşekkür ederim
Hocam yanlız öyle bir dr kontrolüne götürdük hastalandıktan sonra dr bey ultrason ile baktı dr bey hem çocuk dr hemde nefrolog böbregin birinde parıltı dedi ve kum oldugunu söyledi limonata içmesini önderdi kontrol sırasında boyuna takıldı ve endokrine gitmemiz gerektiğini söyledi
kızım 9 yaş 7 aylık boyu 152 cm kilo 42 bunların ölçümünü aldı ve erken ergenlik olabilir gitmeni
z gerek dedi bizlerinde boyunu ölçtü baba 180 cm ben 162 cm uyumsuz size göre dedi ne yapalım hocam ben götürmeyi düşünmüyorum şahsen belirti olarak gögüslerinde 3 cm çapında büyüme genital bölgede sert tüylenme mevcut
dr böyle giderse boyu kısa kalacak diye tedirgin etti ben gitmek istemiyorum ama eşim onları duyunca zorlama başladı ne yapmalıyım hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118067
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 30 Dakika önce Saat 13:50
15 yaş elbisesi giyer! 
Boyu kısa filan kalmayacak! 
Hemen oradan kaçın ve bu doktorlara bir daha gitmeyin. Erken ergenlik oldu diye boy kısa olmaz..
Kötü (fakir) beslenme sonucu, büyüme durunca erken ergenlik olur!!!! 
Harp, kuraklık ve sonucu kıtlık, tabii afetlerden dolayı oluşan sıkıntılı dönemlerde; erken ergenlikler olur ve
 bilhassa kız doğum oranları artar.
Yani hadise, tam tersidir. 
Siz şimdiye kadar ne yaptı iseniz aynen devam edin. En önemlisi, günlük 600ml süt/sütlü gıda aldığından
 emin olun.
Sabit Forum kısmından, "Erken ergenlik" yazımı okuyun. 5 yaşında adet gören kız bile zamanla normal
 boya erişmiştir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.