Teşekkür ve bir soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selma.2810
Üye Kayıt Tarihi: 20 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selma.2810
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Saat 15 Dakika önce Saat 11:05 |
Hocam merhaba daha önce yazmıştım kusmadaki kan diye takip demiştiniz dediğiniz gibi bir şey çıkmadı çok teşekkür ederim
Hocam yanlız öyle bir dr kontrolüne götürdük hastalandıktan sonra dr bey ultrason ile baktı dr bey hem çocuk dr hemde nefrolog böbregin birinde parıltı dedi ve kum oldugunu söyledi limonata içmesini önderdi kontrol sırasında boyuna takıldı ve endokrine gitmemiz gerektiğini söyledi kızım 9 yaş 7 aylık boyu 152 cm kilo 42 bunların ölçümünü aldı ve erken ergenlik olabilir gitmeni z gerek dedi bizlerinde boyunu ölçtü baba 180 cm ben 162 cm uyumsuz size göre dedi ne yapalım hocam ben götürmeyi düşünmüyorum şahsen belirti olarak gögüslerinde 3 cm çapında büyüme genital bölgede sert tüylenme mevcut dr böyle giderse boyu kısa kalacak diye tedirgin etti ben gitmek istemiyorum ama eşim onları duyunca zorlama başladı ne yapmalıyım hocam
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118067 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
15 yaş elbisesi giyer!
Boyu kısa filan kalmayacak! Hemen oradan kaçın ve bu doktorlara bir daha gitmeyin. Erken ergenlik oldu diye boy kısa olmaz.. Kötü (fakir) beslenme sonucu, büyüme durunca erken ergenlik olur!!!! Harp, kuraklık ve sonucu kıtlık, tabii afetlerden dolayı oluşan sıkıntılı dönemlerde; erken ergenlikler olur ve bilhassa kız doğum oranları artar. Yani hadise, tam tersidir. Siz şimdiye kadar ne yaptı iseniz aynen devam edin. En önemlisi, günlük 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun. Sabit Forum kısmından, "Erken ergenlik" yazımı okuyun. 5 yaşında adet gören kız bile zamanla normal boya erişmiştir. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|