kadir bey bebeğimin ateşi çıkınca dra götürdük,kan tahlili yapıldı ve epey ileri derecede demir eksikliği teşhisi kondu
halbuki kızımın yiyeceklerine her gün nutrigenin feromixin toz şasesini karıştırıyorum.anlamadım gitti,hergün pekmez yiyor 1 tatlı kaşık,et yediriyorum daha ne yapayım anlamadım
ferro sanol verdim 1 ay filan her verdiğimde öğürdü ,iştahsızlaştı dra sordum o da nutrigen dedi alternatif olarak ama görüyorum ki değilmiş,demiri 12 çıkması gerekirken 9 çıktı,çok düşük.
kadir bey benim endişem ne zamandan beridir demir eksikliği var bilmiyorum,1 ay da olabilir,4 ay da 5 ay da belki de hep vardı,hep emzirdim ilk 6 ay ama et yemediğim için sütümde de demir olduğunu sanmıyorum o aylarda.endişem şu ana kadarki demir eksikliği zeka gelişimini olumsuz etkilemiş midir?o kadar korkuyorum ki olumsuz etkilenmiştir diye,neden alternatif olmayan yakınından bile geçmeyen bu vitamini tavsiye etti ki drumuz,umurlarında değil heralde
bebeğim fero sanolu sevmiyor bu damlanın daha kokusuzu yok mu acaba,nolur yardım edin kadir bey...
teşekkürler....