Arkadaşlar merhaba uzun bi aradan sonra nihayet girebildim siteye inşallah hepinizi ve bebişleriniz çok çok iyidir.4 ayıma girdim 13+4 olduk bu gün benim size sormak sizden fikir almak istediğim bi konu var..Özellikle anadolu yakasında oturan arkadaşlar güvenilir temiz uzman kadrosu bulunan doğum yapabileceğim hastane alternatifleri sunabilirmi bana .Geç kalıp yollarda doğurmak istemiyoruım hastane ararken
düşünsenize 9 ay olmuş ben hala hastane arıyorum falan
gğüvenebileceğim içime sinecek bi doktor bulup artık kaynaşmak stiyorum doktorla .bu arada bu güne kadar ne yaptın diceksiniz 2 dr değiştirdim birisi çok iyiydi ama inanılmaz yoğundu 3-4 kişi falan aldığı oluyodu içeri abartısız bilgi alamıyodum istediğim gibi sonrakide bilgiyi kıskanarak veriyodu sanki cımbızla zorla laf alıyodum ağzından sormasan bişey diceği yoktu anlayacağınız şu ankide içime hiç sinmedi güvenemedim neden bilmiyorum ama eksi bi elektrik verdi bana bide hastane evime çok yakın diye gidiyodum hiç hoş şeyler duymamaya başladım bi kaç kez ismi değişmişti hastanenin zaten ciddi ölümler oldu bi kaç kadın bebek falan ..Ya heryerde olaiblir Allah bilir tabi ama korkuyo insan yinede onlara teslim etcez kendimizi sonuçta ..Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar fikir ve önerilerinize ihtiyacım var ne kadar bilgi toplarsam şu an o kadar iyi benim için araştırıp karar vermek geç kalmamam en iyisi şimdiden teşekkürler...hoşçakalın..(bu arada ofis kalabalık biraz imla kurallarını mahvettim kusura bakmayın idare edin artık
)