Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
dilekdemir
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
|
Konu: uyku problemi Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 16:49 |
Merhaba Benal Hn,
Bebeğim şu anda 6 aylık 9.130 gr ve 74 cm, anne sütü alıyor ve daha yeni ek besinlere geçtik. Bebeğim 5.aya kadar geceleri üç satte bir memeye uyanıyordu, bazen 4 veya 5 saat uyanmadığıda oluyordu. Fakat 5.aydan sonra çok sık ve hatta son zamanlarda geceleri sabaha kadar saat başı ,bazen 40, 45 dakikada bir uyanıyor emzirince veya kucağıma alıp pış pışlayınca tekrar uyuyor. Doktoru rutin kontrollerimizde 'sizi kontrol ediyordur' diye bir cevap verdi ama açıkçası pek tatmin olmadım.
Konu ile ilgili değerli görüşlerinizi almak isterim,
syg..
Düzenleyen dilekdemir - 21 Kas 2007 Saat 16:53
|
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Puanlar: 1788
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 18:37 |
Merhaba..
doktorunuz haklı. Bebeler bunu yaparlar. Uygun koşulları oluşturup oynamak bile isterler. Büyüyor artık, alışacaksınız. Gece yatmadan önceki öğünde nispeten tok tutan bir besin verirseniz açlıktan uyanıyorsa bunun da önüne geçebilirsiniz. Sevgiler...
|
|
novembersema
Üye
Puanlar: 40
|
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2007 Saat 01:04 |
seni cok ıyı anlıyorum. benımde 1 yasında oglum var gecelerı cok sık uyanıyordu.arabayla gece yarılarına kadar gezdırdıgımız bıle oluyordu.ben de en sonunda bebelac meyvelı pirinçli mamayı buldum.uzun sure tok tutuyor ayrıca oda ısısı dacok onemlı cok sıcak ve soguktanda rahatsız oluyorlar mamayı denemenı tavsıye edrım
kolay gelsın dıyım
|
sema
|
|
dilekdemir
Üye
Puanlar: 4
|
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 13:51 |
Merhaba Sema Hn,
sizin mailinizi yeni gördüm, duyarlı davranıp bana yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim,
dilek.
|
|
şebnem
Katılımcı Üye
Puanlar: 239
|
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 14:14 |
ben bebeğime yatmadan önce milupa sütlü pirinçli muhallebi veriyorum gerçekten severek yiyor ve tok tutuyor tavsiye ederim iyi günler
|
|
derya
Üye
Puanlar: 26
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 14:16 |
benım kızım da 14 aylık ve hala gecelerı cok uyanıyor aclıktandır dıye bebelec meyvelı pırınclı aldım denedım sevmedı o yuzden yemedı zaten bebek maması adına hıcbırsey yemıyor ancak bızım yedıgımız yemeklerı yıyor muhallebeı de yemıyor ben de ne yapacagımı bılmıyorum . sut ıcırıyorum ama o da tok tutmuyor...
|
ipek böceğim,minik kelebeğim:))
|
|
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3356
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 15:34 |
derya Yazdı:
benım kızım da 14 aylık ve hala gecelerı cok uyanıyor aclıktandır dıye bebelec meyvelı pırınclı aldım denedım sevmedı o yuzden yemedı zaten bebek maması adına hıcbırsey yemıyor ancak bızım yedıgımız yemeklerı yıyor muhallebeı de yemıyor ben de ne yapacagımı bılmıyorum . sut ıcırıyorum ama o da tok tutmuyor... |
Sn.Benal Büyükgebiz forum sayfalarımızda maalesef artık yazmıyor.Eğer bir sorunuz olursa.Sn.Kadir Tuğcu'ya danışabilirsiniz.
|
|
|