bebeğime annem mi kayınvalidemmi bakacak? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
breeze85
Üye Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2013 Saat 12:30 |
Ben şuan hamileyim.Doğum sonrası inşallah 8.ayına kadar bebeğimin yanında olacağım.Ancak daha sonra işe başlamaya mecburum.Bebeğim iki tarafında ilk torunu olduğu için annem de kayıvalidem de bebeğe bakmaya hevesliler.Aralarından birini seçerken diğerini kırmadan nasıl yaparım diye düşünüp duruyorum.Bu düşüncemi eşimle paylaştığımda 1er hafta dönüşümlü baksınlar dedi.Ama netten okuduğum yazılarda bebeğin güven duygusu 0-3 yaş da oluştuğu için sabit bir bakıcısı olması gerektiğini söylüyorlar.Bana kalırsa annem baksn isterim.Sonuçta çocuğumu nasıl yetiştirmek istiyorsam anneme şöyle yap böyle yap diyebilirim.Ama kayınvalideme nasıl diyebilirim ki...Şöyle de ters bir durum var ki elimi ayağımı bağlıyor ve o yüzden eşime bişey diyemiyorum.Kayınpederim 14 yıl önce ölmüş.Benim doğum iznimin bittiği ayda görümcem evlenecek ve kayınvalidem tek başına kalacak.Dolayısıyla ona moral olsun diye eşim kayınvalidemin bakmasını isteyebilir.Bir de annemlerde köpek var küçük süs köpeği belki onuda bahane edebilir.O yüzden şimdilik dönüşümlü bakmalarına tamam dedim ve sabit bakanı olsun olayına girmedim bu nedenlerle.Çok uzun anlattım ama bana daha iyi yardımcı olabilmeniz açısından.Ne olur yardım edin sizce ne yapmalıyım?
|
|
gugguludaglarguggulu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Kas 2012 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gugguludaglarguggulu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
annenin bakmasio daha yerinde ama hem kopek varmis hemde kayinvalidenin bebegine bakma nedenlerini cok daha ioyi aciklamissin.yani mantiklisi kayinvaliden.bakarsion kayinvalidenin bebegin uzerindeki tutumuna.hosuna giderse devam edersin .gitmezse annene baktirirsin.hem dogumdan sonra 8.aya kadar...ooo cok var.o zamana kadar daha cooookkk kararin degisir.hayirli saglikli bebegin olur insallah
|
|
Annem
Yoklugun icimde bir kor Cekilmiyor hasretin annemm Seni nasil ozledim annem Bir bilsen.... |
|
mürur
Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
öncelikle bu sorularla zihninizi meşgul edip kendinizi ve hamilelik döneminizi heba etmeyin derim.8 ay uzun bi süre düşünüp karar vermek için...zaman belkide kararlarınızı size değiştirticek.köpek besleme olayı dışında annenizin bakması daha iyi...yalnız size yakınsa zaten evinize gelmicek mi anneniz??bebeğinizi hergün taşımayın derim annenize...tabiii şartlarınızı bilmediğim için böyle düşündüm.belkide anneniz bakamayacak ve otomatikmen kayınvalde bakacak.herşey olabilir...aynı durumu kardeşim de yaşadı ondan biliyorum.biraz kırgınlık oldu ama sonunda şartlar kayınvaldeyi gerektirdi ve kreşe kadar da o baktı.emin olun hepsi hemen unutuluyo.sonuçta bebeğiniz ikisi için de çok değerli herkes anlayışla karşılayacaktır kararınızı.burda önemli olan önce kendi içinizin rahat olması.anne huzurlu olursa çevreside olumlu etkilenir tabiii başta bebeğiniz...
|
|
menekse
Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merak ediyorum şuanda artık bebeğe kim bakıyor?
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|