hocam çocukların ikisini de az önce tabiri caizse buranın en iyi denilen kbb drna (muayenehanesine) götürdük..çok ilgilendi çocuklarla kulaklarına ve boğazlarına baktı..ikisinin de aynı rahatsızlığı olduğunu sadece kızınkini oğlandan fazla ilerlediğini söyledi...
1 oğlanın geniz eti kesinleikle ameliyat falan gerekmez dedi fakat sıvı birikmesini o da söyledi ve oğlana (3 yaş 19 kg ve 100 cm) azomax 200 ve actidem şurup verdi haftaya kontrole çağırdı sıvı birikmesini kontrol edecekmiş 1 ay sonra da işitme testi olacak mışş...hocam eşim bu ilaçları kullanmam konusunda çok ısrar ediyor bana baskı yapıyor madem dra niye götürdün diyor...
2 kızın iliadini sıkınca öztaki borusu açılmış ve kulak zarına en az hasarla az sıvı çıkmış yırtık bile denmez ama bu durumda kulağı iyi koru aknlar olursa temizle dedi...dışarıdan gelebilecek enfeksiyonlara karşı ve mevcut olanları kurutmak amacıyla agumantin es 600 ve oğlana verdiği gibi actidem şurup verdi (6 yaş 29 kg 120cm) hocam bu actidem ne işe yarar ki bunun içinde alerjilere de karşı etken madde olduğunu söyledi..
ben şimdi napim hocam oğlanda öksürük de başladı...
hocam şuruplar bana bakıyor ben şuruplara..eşim bana bakıyor kızgın kızgın..şaka bir yana eşimle mücadele içindeyim şu anda sizden acala bir cvp bekliyorum...