hocam şu anda elim ayağım titreyerek size bunları yazıyorum son 10 gündür 3 yaşındaki kreşe giden oğlumda burun tıkanıklığı, gece horlama ve kalitesiz uyku sorunumuz vardı iliadin kullandım 2 defa dönüşümlü olarak geçmeyince bugün kbb drna götürdüm ve korktuğum başıma geldi direkt ameliyat dedi geniz eti ve kulakların ikisinde de sıvı birikmiş tüp takılacak dedi...bademcikler için küçük daha çocuk şans verelim biraz daha dedi...şimdi iltihabı kurutması için klomaks fort 400/57 ve momecon diye burun spreyi verdi..çocuk hiç ateşlenmedi..öksürük yok denecek kadar az...tek şikayetimiz gece horlamaları ve arada bir nefesii tutuyor 2-3 sn kadar bunları geniz eti yapıyor dedi..ben yazı bekleyelim belki geçer dedim dr her defasında daha kötüye gider dedi..şu anda çocukta %30 duyma kaybı başlamış dedi...gerçekten çocuk söylediklerimizi tekrarlatıyor bize...yani bu ameliyata mecbur olduğumuzu yoksa ileride kronik orta kulak rahatsızlığı olacağını söyledi...
hocam ameliyat dercesinde kulakta sorun olsa hiç mi ağrı sızı yapmaz bu çocuğa dedim ağrı yapmaz zaten bu tip diyor...
dr bey nolur söyleyin bu ameliyatı yaptrımasak ne olur...
bu ilaçları kullanayım mı, antibiyotik kurutacak i,ltihabı diyor da ateşi bile olamayan çocuğa antibiyotik gerekir mi..burun spreyini ve antibiyotiği kullanmam konusunda yol gösterin lütfen...