Oğlum için. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
efes2630
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2019 Saat 16:33 |
Kadir Bey merhaba, Size 11 yaşındaki oğlumla ilgili bir şey sormak istiyorum. 6. sınıfta. Dinlediğinde anlamakla ilgili sıkıntısı yok, çok ders çalışmamasına rağmen derste kaptıklarıyla durumu gayet iyi, okulun en iyi sınıfında. Ancak ben işin aslını bir anne olarak biliyorum. Dikkati çok dağınık, zihinsel olarak daldan dala pinpon topu gibi zıplayan bir durumda. Evde çoğu zaman birikmiş konularını sınavdan önce bana anlattırıyor. Dersi dinlemedin mi diye sorduğumda dinleyemiyorum dalıp gidiyorum diyor. Düzenli ders çalışması hiç yok. Çocuğuma kızamıyorum, aynı benim küçüklüğüm. Destek almalı mıyız, yoksa olacağına mı bırakayım? Çalışırsa yoğunlaşırsa çok çok farklı olacağını bildiğim için sizden fikir istiyorum. Ne yapmalıyım? Herhangi bir konuda yoğunlaşması için ne önerirsiniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118067 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ogretmeni ile gorusun.. EGER, dersleri ve notlari geri ise, yardim almanizda fayda vardir. YOK, sinifin iyileri arasinda ise, Bosverin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|