Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 15v aylık kızımın uyku sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum15v aylık kızımın uyku sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
Mesajın Direkt Linki Konu: 15v aylık kızımın uyku sorunu
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 22:42
hocam bi arkadaşımın sorusunu size iletiyorum; kızım 15 aylık hiç bir sağlık problemi yok.ama doğduğundan beri gece uykusu çok az. zorla gece 2 de 3 de bazen 5 te uyuduğu oluo.bazen gece 11 buçukta uyuduğuda oluo ama 20 dk sonra yine uyanıo.saat kaçta yatarsa yatsın yarım saatte bir meme emmeye kalkıo.hocam ben çalışan bi anneyim artık dayancak gücüm kalmadı.sürekli meme emmek istio.memede uyumak istiyo beni emzik gibi kullanıo.memeden kessem mi acaba .az bi süre ataraks kullandım ama hiç faydasını görmedim.gece 3 bile olasa çocukta hiç uyku falan olmuo ağlatarak sallıyorum mecburen uzun bi süre sonra uyuo.uyku öncesi hazırlığı yapıoruz pijamasını giydirip ışıkları kapatıyoruz ama yinede oynıcak bişey bulabiliyo.çıldırmak üzereyim hocam yalvarırım bi çare bulun.teşekkür ederim cevabınız için....
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118060
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 00:50
Gunduz uyutmasinlar, zamanla gece uykulari duzelir. Eski maillere de bakin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.