Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hala bizimle uyuyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhala bizimle uyuyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: hala bizimle uyuyor...
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 17:35
merhabalr kızım 5,5 yaşında...3,5 yaşına kadar odasında tekbaşın uyudu..o aralar  çok rahatsızlanmıştı yanımızda yatırmıştık:((o gün bugündür yanızmıda uyuyor..hatta bız uyumadan uyumuyor..hep berbaer yatağa gidiyoruz..ben çalışıyorum kızm 2,5 yaşından beri kreşde..bu yıl yarım gün evde bakıcısı var yarımgün okula gıdıyor..artık sabahları geç uyanıyor gece yarısına kadar oturyor bız uyumada uumuyor hep berbaer yatağa gıdıyoruxz yatakta oyun oynuyor gece yarısı olmadan uyumuyor..ne zaman yatağaına geçicen dediğmde 7 yaşımda diyor???çok mu zararlı olur bu şekılde devam etmek??
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 23:45
Aynı davranış benim bir arkadaşımın oğlunda da var ama çocuk 8 yaşını bitirdi :((
Size sormamı istedi Özlem Hanım, nasıl alıştıracaklarını bilemiyorlarmış. 3,5 yaşındaki kız kardeşi kendi odasında yatıyor ama bu, 8 yaşında olmasına rağmen bıktırmış anne babasını Confused bir yol gösterir misiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2011 Saat 10:56
evet artık yatağında uyuması gereke. ara sıra sizin yatağınıza elbette gelebilir ama yattığı, uyuduğu yer yatağı olmalı. başlangıçta çok huysuzlanabilir, uzun süre ağlayabilir, ancak szilerin kararlı olduğunuzu anlayınca durumu kabullenecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.