Merhaba Özlem Hn.
Oğlum 15 günden 4 yaşında olacak.Çok hareketli bir çocuk ve uykuya dalması hep sorun oluyor.Çok uykusunun gelmesini beklemek gerekiyor.O zaman da tuvaletini söylemiyor, yemek yemiyor,aşırı hareketli ve huzursuz oluyor.Gündüz uyumadan da duramıyor çünkü uykusuzluğa hiç dayanamıyor.Gece zaten 12den önce yatamıyoruz.Yatarken masal okuyp bazen yanına yatıp eskiden ikna ederken artık beceremez oldum.Dün akşam sinirden çıldıracak gibi oldum ve size mesaj yazmaya karar verdim.Uykudan hali kalmamıştı ama ışık açık oyun oynayalım,aynı masalları 2şer defa okuma,4-5 defa su içme vs şeklinde bi sürü pazarlık yaptı benimle.Her seferinde tamam artık gözümüzü de ışığı da kapatıcaz diyorum tamam diyor ve yeni bişey buluyor.Beni aptal yerine koymaya başlayınca kolunu sıkıca tutup artık yeter diye kızdım.Her gece illaki bi azar işitecek.Ben de sabah işe vicdan azabıyla geliyorum.Hiç bişey bulamasa korkuyorum ben diyor ve bence bunun benim zayıf noktam olduğunun farkında.
Ben neden ikna edemiyorum,bu konuda kural koyamıyorum özlem hn,her gece aynı şeyler artık gücüm kalmadı lütfen yardımcı olun.
Dışarıdan gören biri ben onu uykuya götürürken işkence ediyorum sanır inanın.
çok teşekkürler yazmak bile rahatlattı:)