Hocam oksuruklu hastaliklarin değerlendiridevamını |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2024 Saat 23:47 |
Oksuruklu hastalık tablosunda bize oturmayan şeyler var hocam ben hastalığı bir türlü bulamıyorum ateşsiz --> öksürük uzun sürüyor sarı yeşil ağzından burnundan balgam çıkıyor fizyolijikle temizliyoruz buhar banyosu yaptırdım sol tarafına yatınca solunum hızı daha hızlı sağ tarafına yatınca daha normal ....>sık hastalanıyor bes yaşında özelikle bu aylar felaket hastalaniyoruz ve antibiyotik kullanmayayim dediğimde her seferinde hastanelik oluyoruz ben bu işten hicbisi anlamadım sahtekarligin beş safhasına uymadigim için geçen sefer hastanede beş gün yattık hocam verdiği ilaçları kullanmadım sadece mavi cold mix serum fizyolojik iliadin le işi çözmeye çalışmıştım ama en sonunda çocuğu kaldiramadim uykudan meğerse oksijen alımı azalmış yani şuan yaşadığım benzeri bı durum yine ventolin verildi antibiyotik verildi korkum şu ki ben yine aynı durumu yasarmiyim nerde yanlış yapıyorum kadir hocam hastalığın tanısında bı sıkıntı yaşıyorum oksuruklu hastaliklarin içinde bulamıyorum:/ hep hepsinden bı parca var gibi oluyor net tanıyı bulamıyorum ateş yok halsizlik var uyku uyuma isteği yoğun şekilde sariyesil balgam ve mukus var dediğim gibi uyurken solunum solda hızlı sağda normale yakın konuşurken nefes sıkıntısı yaşar gibi konuşuyor yani yoruluyor gibi konuşuyor öksürük boğuk boğuk k9h koh( çıldıracağım korkudan uyku uyuyamiyorum neyi var bu çocuğun bu aylarda bu kadar hastalık normalmi:/
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 26 Ara 2024 Saat 23:48 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Astım ile ilgili 2 tabloyu inceleyin, Astım'a uyuyor mu?
|
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Astım tablosuna bakmıştım hocam fakat o tablodaki herhangi birşey normalde saglikliyken yok sadece hasta olduğunda nefes alışveriş hızı degisiyor konuşmakta zorlanma yaşıyor nefes sikitnisi yaşadığı için sanırım cümle yine kuruyor ama arada keserek konuşuyor nefesi yetmiyor bunlar ama hep hastayken normalde ne merdiven çıkarken nede koşarken bu durumlar yok suandada bı enfeksiyon geçiriyor nasıl altından kalkicaz bilmiyorum size fitikla ilgili biseyde yazmistim az önce internette bunuda araştırdım kasıkta lenf nodu varmış oğlumun hastalandığı zaman boynunda oksururken bağırırken şişlik oluyordu o lenf noduymis acaba kasigindaki üç dört gün önce varlığını gördüğüm fıtık dediği şey doktorun lenf nodu olabilirmi şuan enfeksiyon olduğu için vücudunda şişmiş olabilirmi doktor bey lütfen bana yardım edin neyi nasıl soracagimi da şaşırdım çünkü çocuk cerrahına gittik Mehmet Yalçın fıtık dedi ameliyat günü alın dedi
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - Dün Saat 13:45 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Fıtık ise, üzerine dairesel biçimde bastırdığınızda içine kaçar. Kaçmıyorsa, Lenf bezidir.
|
|
Sağlıklı nesil ..
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Kaçmıyor hocam ama ağrısı oldu bastırınca :( lenf bezi kasıkta varsa bastırınca Ağrı'da yaparmi
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 1 saat 13 Dakika önce Saat 15:29 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|